[]

bir odayı baştan yaratmak?

sevgili dekoratörler, kendini dekoratör hissedenler yardımlarınıza ihtiyacım var.

yaz ayları dışında uzun süreler kalmak zorunda olmadığım bu yüzden de nasıl olduğunu umursamadığım küçücük, içi dolu fıçıcık bir odam var. okulun bitmesiyle uzun bi süreliğine eve döndüğüm içinde, madem bu gerzek şehirde * yaşamak zorundayım en azından odam iç açıcı bi yer olsun dedim ama kafamda bi türlü bi şeyler canlanmıyor. bu aşamada flickr olsun, google görselleri olsun, video olsun böyle “süper bu oda hacım” dediğiniz görüntüler varsa gönderebilirseniz ve de tavsiyelerinizi yazarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz. oda küçük biraz cidden ne kadar yer tasarrufu edebilirsem o kadar iyi olur benim açımdan. ufak böyle odaya renk katacak detaylara ihtiyacım var yani. Tabii ne kadar ucuz olursa o kadar iyi ama pahalı olması da şu aşamada önemli değil, sadece fikir oluştursun yeter.. tenk yu meri maç şimdiden..


 
i39.tinypic.com

bundaki çok kendi halinde arkadaşının da kalmasını kolaylaştıracak yapıda bir oda sade ama bence güzel.

www.violetdesigns.co.uk

bunda oda küçük olduğu için birçok dolap olması avantaj sayılır. çok iç açıcı değil ama kullanışlı bir yerleşim.

www.gharexpert.com

yatağın ortada olması dağınık görüntü sergilemez dersen ki hergün toplu tutmakla bu aşılabilir bu da eşyaların köşelere zulalanmadığı güzel bir yerleşim.
  • prodeq  (22.06.09 08:05:38) 
önce kendi odanın resmini koymalısın ki ona göre fikir verilsin


  • demlikposet  (22.06.09 09:22:38) 
demlikposet, malesef resmini koyamayacak kadar dağınık şuan. dediğim gibi eve dönüş yaptığım için 5 senelik eşyalar yığılı bi vaziyette diyeyim sen anla durumu. =)

ama fikir vermesi açısından, 2.90x 2.70 boyutlarında bi yer. evet ölçtüm.
  • inkey  (22.06.09 10:33:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.