[]

odyoloji

bu bölüm hakkında beni bilgilendirebilir misiniz,teknisyen olduklarını duydum,öyle midir? çalışma şartları nasıldır,maddi gelirleri orta halli diyelim,yapılan işin hakkı gibi duruyor,siz ne diyorsunuz,yapılabilir,yaşanabilir bir meslek midir? ilk mezunlarını 2015te vereceğini öğrendim,neler diyorsunuz?




 
odyometri bölümleri odyolojiye dönüştürülmüş gibi bir şey okudumda,odyoloji bölümünü okumadan odyolog olunamıyormuş artık,teknisyen değiller yani,bayağı kbbcılarla işitme sorunu olan hastaların ameliyatlarına giriyorlarmış,tabi tam bilgilendirmeyi burada bulacağımı düşünüyorum yinede.


  • jools leno  (01.07.14 04:38:14) 
tanıdığım bir kaç odyologdan biri kbb uzmanı, diğerleri psikolog

doktora ile odyoloji yapmışlar. hastanelerde keyifleri yerinde ve bir teknisyenden fazlasını yapıyorlar

odyometrist vs odyolog
  • la noix  (01.07.14 07:31:03) 
Gordugum kadariyla Doğumdan sonra bebeklerin işitmedurumunu test eetmekten başka bişiy yapamamaktadır


  • trejemu  (01.07.14 14:46:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.