[]

Askerden kaçmak için doktora

Dostlar şimdi doktora yapmak için eskiden belli başlı üniversitelerin web sitesinden duyuruları takip edip başvuruyorduk.
uzun adam sağ olsun ünv. sayısını 177'ye çıkardı. şimdi 3 günde bir 177 tane web sitesindeki duyurulardan doktora başvurusu mu takip etmek gerekiyor?

he bir de öyp doktora yerine geçiyor mu?

bu konuda bir web sitesi ya da portal var mıdır bana önerebileceğiniz?

1. amaç askerden kaçmak
2. tıp, işletme ve elektrik enerjisi üretim iletim dağıtımı mezunuyum. yani birçok bölüm bana uyar. zaten doktora olsun taştan olsun modundayım. madde 1de belirttiğim üzere.
3. ales 86 üds 82.5 yds 78

 
tüm ilanlarlar için ilan.memurlar.net
güncel bir şekilde ilanlar yayınlanır burayı kontrol et yeter

  • anil  (01.07.14 02:34:07) 
bence üniversitelere bölümlere git tek tek sor. tıp mezunuyum de zaten bundan dolayı illa kabul eden çıkar. Puanların da iyi yani. Hocalarla yüz yüze konuş. Ne adamlar giriyor bilsen. 70 alesi zor alıp rahat giren var.


  • empedokles  (01.07.14 02:38:36 ~ 02:39:53) 
face den ogeder in sayfasını takip et, açılan yl ve doktora başvurularını haber veriyor orada


  • yemrem  (01.07.14 03:25:36) 
Oyp yapabilirsin
Ylsy yapabilirsin
Cari kadrolara basvurabilirsin
  • rubiks cube  (01.07.14 03:30:31) 
yuksek lisans mi lisans mi bu mezuniyetleriniz? doktoradan once bi yuksek lisans yapin bence. hatta sirf askerden kacmaksa amac tezsiz yls yapin.

yalniz doktoranin ortasinda skerim boyle askin izdarabini diyip bi nefes almak icin askere kacma ihtimaliniz var. sonra uyarmadilar demeyin.
  • halanne  (01.07.14 04:14:08 ~ 04:14:22) 
bu is sanirim ozel universitelerde rahat oluyor. parayi veriyorsun, sonra ne arayan var ne soran


  • yigitovic  (01.07.14 08:56:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.