[]

Bedevilik/Kısmetsizlik vs.

Selam ahali,
Bu gönül işleri mevzularında kimi insan çok şanslı oluyo yani şeytan tüyü mü var adamda nedir hep işleri rast gidiyo. Kimiside (bkz: ben) ne yapsa ne etse bir türlü beceremiyor bu işleri. Yaş oldu 22, hiç sevgilim olmadı. Ortama da giren, eli yüzü düzgün adamım oysaki. Artık bi nasipsizlik kısmetsizlik falan var diye düşünüyorum. Siz neler düşünüyosunuz bu konuda? Böyle şeylere inanır mısınız? Benim gibi düşünen varsa hep beraber bi kuşun döktürmeye gidek :D
İyi akşamalr efenim.


 
Abi kısmetsizlik falan değil de çevreyle alakalı oluyor o işler genelde ya.

Sen, senin çevrendeki insanların arayacağı insan değilsin büyük ihtimalle. Bazen "olmayınca olmuyor" diyor insan. Yeni ortamlara, farklı insanlara yelken açmayı denesene. Her zaman gittiğin mekana değil de başka bir yere git mesela. Tedbil-i mekanda ferahlık vardır demişler. Bi' çevre değiştir. Ha deyince olmuyor tabii de en temizi de bu. Mesela liseden üniversiteye geçtiğin zamanı hatırla ya da üniversiteyi bitirdiysen bitirip iş hayatına girdiğin anı. Sıfırdan ortam yarattığın zamanları düşün, o anları kolla.
  • g man  (01.07.14 00:16:06) 
ben inanıyorum. aynı durumdayım. kimisine arka arka yağıyor kimisine yıllarca gelmiyor. böyle hayatın amk. maalesef ne zaman bulacağın belli değil abicim. öyle dedikleri gibi ortam değiştirmekte hiç basit bir şey değil. değiştirsende yine devam ediyor aynı durum zaten. ileride bir şekilde buluruz herhalde ama gençlik geçip gittikten sonra ne anladık bu işten.


  • fransızkalanadam  (01.07.14 01:00:21) 
arada yurtdışına falan git. türkiyede yokluk var.

benim ilk yattığım kız estonyalıdır. para verip yapmadım yanlış anlaşılmasın.
üniversiteyi bitirdim, 24tüm. bir kıza aşıktım, teklif ettim reddetti. o sırada polonyada bi aktivite denk geldi gittim. baktım ki adamdan sayılıyorum. çek sevgilim falan oldu orda.

o gün bugündür diyorum, hep de derim. türk kızıyla olmaz bu işler.
  • siradisi00  (01.07.14 02:15:03) 
bence de sans isi :D yurtdisi ornegi verilmis o da sans isi bence yaklasik 5 ay kuzey avrupada kaldim etraf hatun kayniyodu fakat bir tane hatun bile ilgilenmedi lan benimle :D ben cirkinim belki senin sansin olur yurtdisini dene :)


  • tirt star  (01.07.14 04:08:07) 
bir dans kursuna yazıl(salsa,bachata daha sıcak olur).gecelerine katıl.Efendi ol.


  • bdsm izmir  (01.07.14 08:35:14) 
birden açılırsın. merak etme.


  • namus ninjası  (01.07.14 10:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.