[]

herkes birbirine mi benziyor?

çok fazla tek tipleşmedik mi, özellikle de sosyal medyada. kimin profiline girsem aynı paylaşımlar, aynı davranışlar, aynı gösteriş merakı. Ben mi yanılıyorum?




 
Ayni tip insanlari takip ediyorsun.


  • burasi ne garip bir yer  (30.06.14 20:19:37) 
Bence kısmen haklısın. Konuştuğum herkesin amacı derdi aynı... muhabbetler aynı.


  • rubiks cube  (30.06.14 20:22:18) 
takip etmiyorum, takip edilmiyorum. bu mantığa göre aynı değilim herkesle.


  • devilred  (30.06.14 20:24:56) 
tek tipleştik bence. size katılıyorum.


  • lafıolmaz  (30.06.14 20:25:01) 
aynı tip insanları takip ediyorsun +1. ben çok enteresan tiplerle tanıştım internet sayesinde.


  • roket adam  (30.06.14 20:27:04) 
Kişisel olarak hem öyle olduğunu, hem olmadığını düşünüyorum. Sadece sosyal medya için değil, her şey için. Aynı şeylere seviniyoruz, sosyal medya karşılığı bir Like olsun bunun; ama o kadar da farklıyız. Günün sonunda da nasıl oluyorsa yine yatıp uyuyoruz. Ne bileyim, güzel bir müzik duyunca benim de hoşuma gidiyor, dünyanın öbür ucunda benle çok ilgisiz birinin de. Çok ilginç bir bilmece ve mucize bu benim için. Aynı gösteriş merakı bence çoğumuz için ortalamanın çevresinde dolanıp duruyor, birkaç kişi kendi belirlediğimiz sınırların dışında da olabilir. Sosyal medyada paylaşılanların içeriği apayrı olsa bile beklenti aynı, anlaşılmak. Hepimiz anlaşılmayı bekliyoruz, aynı davranışlarla da anlaşılmanın ve onaylanmanın gelmesini bekliyoruz, çünkü bu davranışlar zamanında onu sağlamış; bir şekilde onu öğrenmişiz. "Aynı paylaşımlar" deyince listede çok çeşit insan olmadığını anlıyorum ama çok çok çeşit de olsa beklenti ve duygular yine çok farklı değil.

"We are the world, we are the children" diyerek noktalıyorum.
  • aychovsky  (30.06.14 20:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.