[]

smart tv - hd uydu alıcı

merhabalar başlıkta sorunumu güzel açıklayamadım;
samsung smart tv ve digiturk uydu alıcım var fakat hd değil. bu uydu alıcısını söküp televizyona bağlayıp kanalları aratsam hd kanallara sahip olma imkanım var mıdır? trt hd gibi örneğin



 
kablo dıgırturk antenıne baglıdır ama bızde tek kalboda hem turksat hemde dıgıturk var bi dene.yayın gelırse hd gorurusun.

bence en garantisi digiturk hd iste.ayda 4 tl farkı var bişi degil.
  • jamswety  (30.06.14 19:29:39 ~ 19:30:32) 
Digiturk kartını uygun modül ile Tv'ye takman lazım. Öbür türlü şifreli yayın uyarısı alırsın. Trt HD ayrı paketeyse ve sen ona abone değilsen kartı taksan bile göremeyebilirsin.


  • sutlu nescafe  (30.06.14 19:35:39) 
ben yayını turksat üzerinden alıyorum o yüzden sıkıntı oldu hd paket için 20 25 lira fark + olarak kurulum ücretleri falan benim karşılayabileceğimin üzerinde. bir deneyeyim olmadı belki gelir.


  • 6655321  (30.06.14 19:36:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.