[]

Telefon önerisi

Telefonum bozuldu ve yenisini almam gerek ama kafam karışık. Esasen telefona para dökmek istemiyorum. whatsapp ve fb messenger gibi haberleşme uygulamalarını; çevredeki restoranlara bakmak için foursquare'i kolayca açsın istiyorum. bir de harita uygulaması ile GPS'i rahatça kullanabileyim. e mümkünse şarjı da iyi olsun. Temel beklentim bunlar.
Oyun hiç oynamam nerdeyse. Kamerası önemli değil. 10mp foto çekip onu 3cm^2 ekranda görüntüleme gibi alışkanlıklarım yok.

Windows phone ya da android, hiç fark etmez. İşimi ne görür tam olarak kestiremediğim için fiyat sınırı da koymak istemiyorum; ama 800 lirayı geçmezse iyi olur.

Sıfır almak istiyorum bu arada. O da sırf temiz ikinci el aramakla uğraşasım olmadığından. "Ben satıyorum, taş gibi telefon, al bir bak istersen" diyorsanız bakabilirim tabi.

Teşekkürler

 
800'ü geçmesin dediniz gerçi ama Nexus 5'i öneririm. Çok çok memnun kalırsınız.


  • johnmalkow  (30.06.14 07:35:24) 
dediğim gibi, telefona fazla para dökmek istemiyorum. yoksa g2 alıp geçebilirim ama gereksiz buluyorum telefona verilen parayı.


  • trinitrotoluen  (30.06.14 07:38:03) 
huawei g700 tavsiye edebilirim.


  • aşksız prens  (30.06.14 08:20:29) 
normalde bir iphone kullanıcısı olarak bahsettiğiniz şeyleri tam olarak (hatta fazlasıyla) yaptığım ve inanılmaz memnun kaldığım şu var;

www.teknosa.com


askere giderken iphone götürmeyip orada bir adet bu arkadaştan edindim ve geldiğimde iphone'u bir süre kullanmadım bile.

kamera kalitesi çok çok iyi değil (çok kötü de değil tabi, idare eder), ancak android işletim sistemi ile whatsapp, skype, gtalk, facebook, fb messenger gibi instant messaging uygulamalarının hepsini çok rahat kullanabiliyorsunuz. aynı şekilde askerliğim boyunca gps ve harita en fazla kullandığım şeylerden biriydi.

fiyat/performans olarak ve aradığınız özellikler için kesinlikle tavsiye ederim.
  • xenderoth  (30.06.14 13:21:53) 
Bu kadar da alt bir model istemiyorum tabi. Bozulan telefonum s5830 ve bundan iyi olmasına rağmen uygulamalarda saç baş yolduruyor bana. Hele Fb messenger falan açmak zulüm.


  • trinitrotoluen  (30.06.14 16:38:52) 
eskiden buralar gm discovery ile dolardı şimdi de moto g

www.hepsiburada.com
  • Neill  (30.06.14 16:46:59) 
kesinlikle moto g


  • toua tokuchi  (30.06.14 16:49:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.