[]

Çalışan biri olursa daha iyi olur

Evlilik konusunda başlıktakini söyleyen bir erkek, kadın hakkında ne düşünüyorsunuz? Tabii böyle olayı sadece tek cümle ile değerlendirmek yerinde olmuyor ama aklınıza geldiği kadarıyla artık.




 
gayet mantıkl. kimse özellikle kriter belirlemiyor sonuçta, kısmet işi. ama şu olsa bu olsa iyi olur demekten zarar gelmez. e bu devirde de tek maaş yetmeyeceğine göre iki tarafın da çalışmasında fayda var. hem şartları eşitlemiş olurlar.


  • elorelia  (30.06.14 00:51:25) 
Bir de cinsiyet belirtirseniz daha iyi olabilir.


  • Piukh  (30.06.14 00:55:29) 
Bütün gün evde oturup canı sıkılıp da bana sarmasın sonunda diye düşünüyor olabilir. Aile dağıtacak kadar büyük bir sorun haline gelebiliyor çünkü bu durum zamanla.

Cinsiyet: K
  • istinyede bekle  (30.06.14 00:56:11 ~ 00:56:39) 
Mantikli. Kadin da hayatin icinde olsun, aksama kadar evde oturmasin, pasiflesmesin. Hem kendi ayaklari uzerinde durabilecek olsunki samimiyet olsun. Yani bir erkegin kol kanat germesine ekonomik yonden ihtiyaci olmasin. Ayrica butun ipler erkegin elinde olmazsa sartlar esit olur. Yasam standartlari da yukselmis olur realist bakmak lazim birazda. Bir eve bir maas girmesiyle iki maas girmesi ayni sey degil. Tatilini daha iyi yerlerde yaparsin en basitinden. Ortalama geliri olan icin boyle. Ozellikle tek calisan bir evli erkek icin tatiller epey kulfetli oluyor x2 oldugu icin. Son olarak tekrar edeyim, kadin calismali, hayatin icinde olmali is hayatinin sikintisini da yasamali, kazancinin sefasini da surmeli, evde borek corek yapip dizi izlememeli, disarida olmali hayatin icinde olmali. Calismayan kadinla asla evlenmek istemezdim evlenme planim olsaydi.

Erkek
  • delifaruk  (30.06.14 01:08:19 ~ 01:23:36) 
Bu cumleyi kuran adamin/ kadinin aylik kazanci 3binlirayi gecmez diye dusunurum.
Mantikli bulurum, hayat pahali. Calisan biri olursa sorun yasamaz bence de.

k
  • cecilia  (30.06.14 01:14:00 ~ 01:15:11) 
Calısan biri olursa daha iyi olacagını nereden biliyorsun diye sorarlar adama veya kadına. Misal calısıyor, bok gibi de para kazanıyor. Ama evliligin daha ikinci senesinde gecimsizlikleri basladı. Huysuzluklarıyla hayatınızı cehenneme cevirdi. Daha mı iyi oldu simdi. Her sey para mı yahu. Evlilik maddiyat uzerine kurulmussa o evlilik ya biter ya da hayatınızı cehennem yapar.


  • saintuygar  (30.06.14 01:15:31) 
Öncelikle erkeğim. Maaşım 1800 civarı. Eşimle evlilik kararı aldığımızda evde duramam ben de çalışacağım dedi. Part time çalışıyor. Kirayı o ödüyor geriye kalan herşeyi ben hallediyorum. Çalışmasaydı zorlanırdık. Yarin birgün çalışmak istemezse bir yolunu bulur yine kimseye muhtaç etmem. Anlayış, sevgi, saygı, huzur olsun yeter.

''Çalışan biri olursa daha iyi olur '' asla kötü algılanacak bir laf değil bana kalırsa.
  • yine de şahlanıyor  (30.06.14 01:31:25) 
istinyede bekle +1

kadınım.
  • devilred  (30.06.14 01:34:13) 
"maddi kazanç sağlasın. kendi ayakları üstünde duran biri olsun" düşüncesine sahip biridir diye düşünürüm normaldir.

Ancak bunu diyen erkek eve gelince ayağını uzatıp televizyon izliyor ve ev işlerini "ay ben yapamıyorum ki karıcııım sen daha iyi yapıyorsun" diye karısına yıkıyorsa hakkında kötü düşünürüm.

Cins: K
  • sharon and hope  (30.06.14 02:37:40 ~ 02:39:16) 
mantıklı olduğunu düşünürüm.
tek kişi çalışmayla sıkıntı yaşamaktansa iki taraf çalışmasıyla rahat şartlar sağlanabilir.

  • hmm  (30.06.14 02:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.