[]

ETS2'de oyun kaydı

Selamlar uzun yol şoförleri,

euro truck simulator 2'de evde ve işte olmak üzere iki ayrı profilim mevcut. Oyunda evdeki oyun kaydını işe götürme yöntemi var mı? Yani evdeki oyun kaydını alsam işyerinde ilgili klasörlere kaydetsem mesela? Çevrimiçi oynamıyorum öyle bir özelliği var mı bilmiyorum da. Özet olarak, evde oynadığım profille işyerinde devam edebilmek.

Bir de, filomdaki araçlar pembe renge dönüyor. Ortalıkta hello kitty gibi geziyoruz. Başına gelen var mı?

 
Evet Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\profiles'da kayıt dosyaları.


  • klakie  (30.06.14 00:48:24) 
Eski sürümlerde vardı renk hatası.. Güncel sürümü yükleyip deneyin.


  • neronnuri  (30.06.14 00:49:26) 
save dosyasını taşımanız mümkün.

belegelerim > euro truck simulator 2 > profiles > 4265726B696E(rakamlar farklı olabilir) > save

profiles klasörünün içerisindeki rakamlardan oluşan klasörü kopyalayıp iş yerindeki bilgisayarda aynı konuma atarsanız oyuna girerken iki profilinizide seçme şansınız olur.
  • islergucler2  (30.06.14 00:50:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.