[]

fayans-seramik-karo vs.

selamlar; terasımızdan salona su sızıyordu sonunda teras tabanından su geldiğine kanaat getirdim. sizlerden ricam bazı konularda yardımcı olmanız. aklıma gelen farklı yöntemler mevcut maliyet çok önemli. balkon 25 metrekare ve fayans kaplı. ist/and yakası usta tavsiyelerinize de açığım. aklıma gelenler

1- poliüretan/epoksi kaplama 1400tl fiyat verildi. 5 yıl garanti ama yapay ve plastik bir görüntü

2- fayans kaplama
a- eski fayansı kırmadan üzerine izolasyon malzemesi ve yeni fayans?
b- eski fayansı kırarak izolasyon malzemesi ve yeni fayans.

fayansı kırarak ve kırmadan 25m2 için ortalama ne kadar maliyetimiz olur? hangisini tavsiye edersiniz? tavsiye edeceğiniz usta var mı? teşekkür ederim.

 
oncelikle su sızması derz dolgu bozuldugu icin oluyor olabilir ve sadece derz dolgu maliyeti cozuebilir. ilk olarak sadece derz dolgu yapip ucuzdan cikis denenebilir.

2. fayans kaplama,
a. eski fayansin uzerini kaplamak genel itibari ile ustalarin isine gelen pratik bir durum, bazı ustalar bunu tercih ederken digerleri ise bu tarz iscilikten pek hoslanmadigi icin olumsuz bakiyor. ama fikren zaten problemli olan bir malzenin uzerine baska bir malzeme koymakta pek makul degil.

b. bu opsiyon aslinda en saglik yontem.

fiyat olarak 1 m2 fayans en ucuz 12 tl civarinda 300 tl olur + derz + yapistiricisi + naliyesi 500 u bulur. usta isi cok goreceli bir kavram ama 300 tl civari da usta alir muhtelen. not: fiyatlar ankara temellidir.

1. epoksi yalıtım ve antibakteriyel olması acısından güzel bir uygulama ama sizin de soylediginiz gibi goruntu plastik olacak. tercihe kalmis.
  • helenart  (29.06.14 23:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.