[]

Kedinin kakasini kapatmamasi sorunu

Kedim kakasini yaptiktan sonra asla ustunu kapatmiyor oylece birakiyor. Kumla alakali degil cunku denemedigimiz kum kalmadi oylece birakip gidiyor bazen de ustune basip o patilerle evde geziyor annemin cildirmasi an meselesi. Ya biz uyurken ya da isteyken kaka yaptigi icin nasil yapmasi gerektigini de gosteremiyorum ne yapicam akil verin :(

Not: 3 aylik. Sokak kedisi


 
üstü kapalı tuvalet al. çiş ve kakaları sık sık topla.
küçük olduğu için üstüne bastığını fark etmeyebilir ama zamanla düzelir. kokuya kendisi dayanamaz zaten.
bi de kakası çok yumuşak olmamalı üstüne basıp bulaştıracak kadar, beslenme şeklini değiştirin.
  • lily briscoe  (29.06.14 18:53:40) 
zamanla öğrenir, daha çok ufak :) ayrıca kapalı tuvaletler ilerisi için daha iyi olacaktır çünkü açıkta kalınca sineklenebiliyor. bi de üstünü kapatsa bile leş gibi kokabiliyor bazen.
kapalı tuvaletler şöyle oluyor:
online.bauhaus.com.tr
fiyatı da 20-60 tl arasında değişir.
konuyla alakasız bir iki ufak öneri; tuvaletinin ve yemek kaplarının yerini değiştirmeyin. kediler alışkanlıklarına çok bağlı ve sadıktır. bir de yemek kabını tuvaletinden uzak bir yere koyun, dışkıladığı yere yakın yerde beslenmek kedinin hoşuna gitmeyecektir.
kolay gelsin :)
  • eskiden sizofrendim simdi iyiyiz  (29.06.14 19:23:22) 
bulunduğu ortamı yadırgıyor. adapte olamamış. oraya ait olmadığını düşünüyor. ileride geçer diyecem ama bir çok kere kum değiştirdiğinizi söyemişsiniz. bu da kedinin uzun bir süre evinizde bulundugunu gösteriyor.
belki siz yokken anneniz kediye gereğinden fazla gözlemci olup onu rahatsız ediyordur. cıldırma potansiyelli anneyi hesaba katın.

  • secim  (29.06.14 20:17:32) 
yaklaşık 2 aydır bizde. alışmamış olabilir mi


  • matilda  (29.06.14 20:20:36) 
küçük olduğu için normal. ben de aynı sorunu yaşamıştım. arkadaşımın önerisini denedim ve kedi birkaç günde kapatmaya başladı. kedinizi tuvaletine götürün patisini hafifçe kuma sürtün.(kapatma hareketinde yaptığı gibi.) birkaç kere siz bunu yaptıktan sonra tuvaletini kumla kapatıyor.


  • madarch  (01.07.14 22:45:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.