[]

tarihe geçecek bir mallık mı yaptım acaba? bir okul sorusu da benden

ben bu sene (1. sınıf) ilk ya da ikinci dönem hiçbir sınava girmedim. bazı derslere gittim, yoklama zaten alınmıyor bildiğim kadarıyla ancak sınavlara girmedim. ikinci dönem dersleri sorunsuz bir şekilde seçip aldım, yani öğrenci belgesi falan alabiliyordum okuldan, öğrenciliğin nimetlerinden faydalanabiliyordum.

ama şimdi hangi sayfaya girsem "beklenmeyen bir hata oluştu" falan diyor otomasyon. benim eylül-ekim gibi okula gidebilmek için, zamanı geldiğinde ders seçmem yeterli olacak mı? yoksa başka bir şey yapmam gerekiyor mu, yani okulla konuşmam, otomasyon üzerinden herhangi bir işlem yapmam falan lazım mı 1. dönem derslerini tekrar almak için?

ben neye güvendim bilmiyorum ama şu zamana kadar hiçbir şey yapmadım, ders alma şeyi açıldığında dersleri alır, vakti gelince de giderim okula dedim. peki ya ders alma şeyi, "sen sınavlarına girmemişsin, bu sene sana ders yok gerizekalı" falan derse?

çünkü mesela geçen sene, ikinci dönem ders seçimi yapmadığım için, öğrenci belgesi alamıyordum çünkü öğrenci kaydım yoktu. bu yıl iki dönem de kayıt işini yaptırdım. şimdi ekstradan bir şey lazım mı?

okul istanbul üniversitesi, edebiyat fakültesi.

 
1 dönem derslerini tam alabilirsen haline şükret. Bazı okullarda ders yükü oluyor ve ortalaman düştükçe ders yükün de düşüyor. 1.00 ın altında ders yükü yarı yarıya düşen yerler var.


  • armagan  (29.06.14 17:29:15) 
kaldığın dersler zaten otomatik olarak seçiliyor. eğer kredin üstten ders almaya yetmiyorsa seçemezsin başka ders.


  • oğlum çok zor lan  (29.06.14 17:30:25) 
hah tamam öyleyse. benim üstten alayım alttan alayım hiçbir derdim yok, 1. sınıf derslerini tekrar olduğu gibi okursam sevineceğim. yani vermediğim dersleri alırsam bu yıl yetecek.

@armagan, seçmeliler dışında bizim 4 dersimiz var zaten sadece :/
  • pescador  (29.06.14 17:31:36) 
Bu rahatligin götünde patlar ben sana diym.

bu gun patlamamis, yarin patlar.
  • cecilia  (29.06.14 17:50:01) 
@divit, şube benim öğrenci olup olmadığıma bakmıyor mu sadece? "bu pezevenk kaydını yaptırıp gitmiş, askere alalım bunu, sınavlara girmemiş" diyorlar mı? hatta daha az önce annem "seni alıp götürmesinler" dedi haha. askerlik şubesine gidip sorayım mı beni ne zaman istiyosunuz diye her ihtimale karşı? 20'yim daha ama yani, 27-28'e kadar yolum yok mu askerlik için okuduğum sürece?


  • pescador  (29.06.14 18:26:59) 
Hayırlı tezkereler şimdiden.


  • armagan  (29.06.14 18:31:19) 
ahaha. neyse ya götürürlerse de sorun olmaz benim için, işten çıkmak zorunda kalırım sadece. hem kilo veririm, biraz disiplin öğrenirim iyi olur. hem askerlik aradan çıktıktan sonra okul 30'a kadar uzasa da sorun olmaz herhalde.

sahi, olur da inzibat gelmezse, ben kendim nasıl gidebilirim askere? şubeye gidip "başkanım beni al" desem önümüzdeki grupla birlikte beni de paketlerler mi?
  • pescador  (29.06.14 18:35:45) 
Birazdan kapın çalar.

www.youtube.com
  • armagan  (29.06.14 18:41:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.