[]

üniversite değiştirmek.

kocaeli üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı okuyan bir öğrenci, 3. yıl tekrar sınava girse, sadece dil tercihi yapsa ve aynı bölümü yazsa, diyelim ki boğaziçi üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatını kazansa, ders içerikleri tutar mı? yıl kaybı olur mu? bunu daha önce yapmış birileri olabilir. ayrıca araştıracağım elbette. bu konuyu tartışıyoruz da, bilen vardır belki de. teşekkürler şimdiden.




 
ablam gazi'den istanbul'a gelmişti o şekilde. Eşleşen derslerden muaf oluyorsun. Verdiysen tabii. Ama diyelim kocaeli'de dd alıp geçmiş ama boğaziçi'nde o not geçmiyorsa, yine kalır.


  • oğlum çok zor lan  (29.06.14 17:15:21) 
derslerde sıkıntı yok, ortalama da hayli iyi.


  • oinone pe  (29.06.14 17:17:16) 
kocaeli'de alınan derslerin hepsi boğaziçinde sayılmaz. sayılanlar olur belki ama hepsini saymazlar.


  • empedokles  (29.06.14 17:36:58) 
Ders içerikleri tutar mı diyeceğine baksana ilgili bölümlerin sitelerinden.

Kredi farkı varsa saymazlar, ders programı %100 farklıdır. %100 min 1.5 sene geri atar seni. Ama değer.
  • cemlemikonusuyorsun  (29.06.14 17:38:35) 
cemlemikonusuyorsun, bakacağım, sağol. ben de aynı şekilde, değeceğini düşünüyorum.


  • oinone pe  (29.06.14 17:45:51) 
Kesinlikle değer canım. 3 sene olsa da değer bence :). Bence direkt boğaziçine gidip konuşmak gerek ilgili kurulla. Çünkü dışardan yatay geçişle gelen çok az olduğu için boğaziçine ders sayma olayları falan pek karışıktır. O kurulun keyfine bağlı biraz da yani. Şu an bulunduğum okulda öyleydi yani. En önemli dersleri saymadıkları olmuştu, apalakasız dersleri 4.sınıf dersine saydıkları olmuştu yani. Gidip yüzyüze bilgi almak en sağlıklısı.


  • cemlemikonusuyorsun  (29.06.14 17:49:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.