[]

buyuk beden sutyenler nerede bulunabiliyor? (75dd)

70ddd 75dd 80dd gibi pek bulunmayan olculer icin sutyen hangi marka/firmada var?




 
Marks & spencer'a baktın mi?


  • rubiks cube  (29.06.14 10:51:46) 
C&a da gormustum ben kocamandi bir de kom'da vardi gene ayni sekilde.


  • duzsac  (29.06.14 11:05:59) 
C&a dakiler cok rahat olmuyor. Bizzat demedim.

Triumph satan yerlere bakin. Genelde alisveris merkezlerinde oluyor.
Biraz pahali ama güzel markadir. Sarisi ve tutuşu çok iyi, ürünleri uzun sure kullanılacak kalitededir. C&a dan 45 e alip bir ay sonra atmak yerine buradan 80 e alin.

La senza da(park bravo) güzel kaliplar olabiliyor zaman zaman ugrayip bakin. Ben en son gecen ay aldim, koca dükkanda 1 tanesi hem şık hem de benim bedenine uygundu ama olsun. Buldum ya.

Kom zaten olmazsa olmaz.
Bir de ykm de kom ile beraber satilan bir marka. Onun da büyük bedenleri vardi. Almadim ama kalitesini bilemem.
Onun haricinde marks and spencer C&a ve simdi hatirlamadigim başka markalarda demedim. Büyük beden bulunsa da kalitesiz olduğu gibi Durusu ve tutuşu çok iyi değil.
  • balik kraker  (29.06.14 11:17:18) 
@balik kraker:
Triump artik uretmiyormus buyuk beden.(satici dedi)

La senza 75dd kullaniliyor su an ama. Bir sorun var bilmiyorum. Memnun kalinmadi.

Marks spencer olan sehirde degiliz sanirim. Bakalim.. tesekkurler
  • ibomiu  (29.06.14 12:04:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.