[]

Metallica konserinden sonra Taksime dönüş?

Daha zaman var ama aklıma takıldığı için sormak istiyorum.

Metro bilindiği gibi 12'de kapanıyor. Konser de 12'ye doğru biterse, mekandan çıkana kadar büyük ihtimalle metro kapanmış olur. Taksime İTÜ stadyumundan taksi dışında o saatte başka hangi şekilde ulaşılabilir?


 
taksime 25g gider itüden her 1 saatte birdi sanırım iett'den bakabilirsin eğer onu yakalayabilirsen çok rahat gidebilirsin taksim'e. Yoksa taksi 20-25 lira falan tutuyor.


  • CC  (29.06.14 00:20:56 ~ 00:21:18) 
3-4 kişi ortak taksiye girebilirsiniz. o kalabalığın yarısı zaten taksime gider :)


  • spirit crusher  (29.06.14 00:24:24) 
Çok saçma sapan bir durum ya. Çıkışta taksi bulmak zaten imkansıza yakın olacak. Sanırım son 2-3 şarkıyı dinlemeden ayrılmak zorunda kalacağım.

İstanbul gibi bir yerde metronun 12'de kapanmasına el atmayan o malum arkadaşı her hafta ana avrat anıyorum. Bu durum yakında da değişmeyecek herhalde.
  • tendra van case  (29.06.14 00:42:21) 
Ben sonrasında nasıl olacak ama izmire döneceğim sen taksim diyorsun :)


  • redeath  (29.06.14 22:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.