[]

2 gönül işi sorusu

Merhaba kafa kurcalayn iki konu var. Okuyup fikir verebilirseniz çok minnettar oluruz. Bir tane kendimle alaklaı bir tane de arkadaş sorusu var.

İki yıllık sevgilim geçen hafta bitirdik. Heyecan bitti, artık olmuyor bahaneleri gibi klişe gözüken sebeplerden dolayı. İlişkim yeni bitti ve ben gördüğüm her kızı güzel bulmaya hoşlanmaya başladım. Normalde seçici bir insan olmama rağmen eli yüzü idare eder her kız gözüme adrina lima gibi geliyor abiler ablalar. Nedir bu şimdi bana neler oluyor böyle ? Abazanlık dışında psikolojik bir açıklaması olabilir mi ? terk eden kız arkadaşım çok güzeldi kendimi iyice kötü hissettim nasıl kaçırım bu kızı hesabı. Bir daha aöylesini bulamayacağım için içten içe kendimi mi kandırıyorum?




ARKADAŞIN SORUSU-------------------------------------------------------



Özellikle buraya yazmamı istedi kendisi de okuyacak.

Elimizde yakışıklı havalı bir arkadaş var. Her gece hesap ödeyen fazlaca gezen tozan bir insan. Diğer tarafta kendi halinde okuyan genelde evden çıkmayan çıksa da bu tarz sosyallikleri olmayan geliri pek iyi olmayan ama güzel ve iyi huylu bir kız arkadaşımız var. Bu kız bu adama göz koyuyor görünce. Tanışıklık muhabbet yok sadece aynı yerlerde oldukları için daha önceden ismini felan duymuş ama yüz yüze konuşmamışlar tanışmamışlar. Erkeğin sevgilisi yok sosyal medya hesapları inceleniyor. Kız ciddi bir ilişki istiyor takılmalık şeyler değil. Ne yapsın nasıl tanışsın? Maddi durumlar önemli mi bunu soruyor? Tanıştırmak için ortak arkadaş yok yaşlar da 23 27

 
yok mu yav cevaplayacak birisi bir el atın


  • ferdinand griffonn  (28.06.14 23:56:50) 
olmayacak şeyler peşinde koşacağınıza ikiniz beraber takılın bence.


  • yalnux  (28.06.14 23:58:46) 
daha iyi işte. ikiniz de 23 sanırım?
sıkıntı olmaz, birbirinizi de tanıyorsunuzdur.

  • yalnux  (29.06.14 00:09:56) 
1) evet sen abazanliktan her kizi guzel goruyorsun.

2) o kiz o cocuktan uzak dursun eger zorla kendini s**tirtme niyetinde degilse.
  • ezeriko  (29.06.14 00:10:43) 
arkadaşın sorusuna cevaben bu arkadaşının yaptığı yanlış bile değil,ciddi bir ilişki düşünüp,piç adama aşık olmalar,eyorlamam bu kadar


  • besirzade  (29.06.14 00:17:50) 
adam yakışıklı diye göz koyuyorsa bence takılmalık istiyordur. Kendini kandırıyor. Eleman yakışıklı ve gezmeyi seven bir tipse işi daha da zor.


  • doink  (29.06.14 00:19:17) 
Adam piç değilmiş uzun zamandır sevgilisi yok. Twiterda evlenecek kız yok her akşam aleme giden kızla olmaz yazmış.


  • ferdinand griffonn  (29.06.14 00:24:56) 
Sosyal medyada yalnızmış gibi takılıp gerçekte ne fındıklar kıran çok kişi gördüm. Arkadaşınız o konuda temkinli olsun derim.


  • rare  (29.06.14 00:43:33) 
Maddi konular önemli miymiş erkek açısından? Erkek çalışıyor. çalıştığını da harcıyor gününü gün eden birisi. Arkadaş okuyor çalışmıyor geliri yok. NE dersiniz ?


  • ferdinand griffonn  (29.06.14 00:55:38) 
Arkadaşının sorusu için: Ben kadınım fakat bence ilişkilerde, özellikle başlarda, maddî meseleler önemli. Tanışmak için aynı ortamlara takılacak mecburen; hadi diyelim borç-harç halletti bu tarafı, sonra ne yapacak? Her akşam hesabı çocuğa mı kitleyecek? En azından kendi hesabını ödeyebilecek kadar parası olmazsa bir süre sonra huzursuzluk yaratır bu. Bence arkadaşınız da rahatsız olur.

Âlemci bir tipin birine aşık olup her tür ortamdan elini eteğini çektiği bir örnek gördüm; kızla bir süre takılıp, sıkılıp yeniden ortamlara akan bir sürü örneğini gördüm. Ki Bilkent mezunuyum, örneklem geniş yani. Sosyal medyada her yazdığına inanmamak lazım insanların.

Yine de umarım hakkında hayırlısı olur :)
  • kivilcimin kirkta biri  (29.06.14 01:13:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.