[]

İşe girerken istenen sağlık raporları

Selamlar.

İşe başlamadan önce benden bazı sağlık raporları istendi. Örneğin göz muayenesi sonucu, kan sayımı, sedimentasyon sonucu, akciğer grafisi falan filan... Bunların hepsini bir arada yapan hastaneler var mıdır? İstanbul avrupa yakasında nereler bana yardımcı olur? (özel hastane vb. de olur.)

İkinci soru olarak, akciğer grafisi raporu veriyormuş hastaneler. Bana bunun filmini de verecek bir yer lazım. Bildiğiniz bir yer var mı?

 
filmini istersen hepsi verir


  • la noix  (28.06.14 21:42:12) 
Hocam size tam olarak 5-7 doktorluk bir liste vermişlerdir. O listenin genel itibari ile kullandığımız tabiri Sağlık Kurulu Raporu'dur. İçerisinde saydığınız her şey var.

Çalıştığım şirket benden "Tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınacak sağlık kurulu raporu" istedi. 150 TL bayıldım, A'dan Z'ye tüm testleri oldum.

Kan verdim, göz muayenesi oldum hatta psikiyatrist ile görüşmek zorunda kaldım. Sonra EKG, akciğer filmi derken 6-7 doktor gezip 4 ana teste girdim. @pofudukayi astronot değiliz. :)
  • t3hn0  (28.06.14 22:57:44 ~ 22:59:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.