[]

ayakkabı önerisi olan?

erkek, kot pantolonla giymek için, ayakkabı önerisi olan? iki erkek, 3 gündür, beğenip ayakkabı alamadılar sağolsunlar. erkek değilim, pek de yardımım dokunmuyor. sizler bi el atsanız? brezilya- şili maçını bile izlemiyorlar ayakkabı aramaktan diyeyim, siz anlayın hallerini. tatile gideceğiz, onları bekliyoruz.




 
boyner' den çıktılar az önce. o kadar markanın içinde bunlara göre ayakkabı yok mu, bilemedim.


  • oinone pe  (28.06.14 21:18:28) 
kotun altına gidecek ayakkabı bulamadılarsa ciddi problem var demektir, yardımın nasıl dokunur biliyor musun, kendi zevkine göre beğen bir şeyi ve bu alınıyor de, onlar öyle iflah olacak çünkü.

her ayakkabı olur kotun altına yahu, ne aranıyor ki.
  • knight of cydonia  (28.06.14 21:23:24) 
ben dün şundan aldım: images.livestock.netdna-cdn.com

bence bunu önerebilirsiniz. hatta önerin direk.
  • vedat chili peppers  (28.06.14 21:36:59) 
knight of cydonia, evet ciddi problem var. ayakkabı hariç, her gün ıvır zıvır alıp geri dönüyorlar. bakalım bugün ne alıp gelecekler?

vedat chili peppers, yolladım linkini, yarın bakacaklarını söylediler. teşekkür ederim.
  • oinone pe  (28.06.14 22:06:30 ~ 22:06:56) 
erkek olmanın güzel tarafı da o yalnız, pantolon almaya diye çıkıp pantolon dışında her türlü giysi kategorisinden bir şeyler alıp döndüğümü bilirim heheh. çocuk gibi oluyoruz bazen.

en basidinden converse alıp geçseler bile olurdu aslında, veya boyner'de converse muadili bir ton ayakkabı var.
  • knight of cydonia  (28.06.14 22:17:47 ~ 22:18:09) 
converse' e de razı olduk çoktan, onun da bir modeli var, onu bulamamışlar. içlerinden biri bir ara severek giymişti. o da olmadı yani.

evdekilere bahis açsam mı acaba diye düşünmeye başladım.
  • oinone pe  (28.06.14 22:28:36 ~ 22:31:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.