[]

online havale yapmak

vakıfbankın kredi kartı ve banka kartı ile su an hesap numarası olan baska bir bankaya online olarak havale yapabilir miyim? bi de hemen gecer mi sisteme?




 
akşam 6'dan sonra havale yapılmıyor diye biliyorum. Yani yaparsın da öbür gün yatar. Enpara'da öyle en azından.


  • oğlum çok zor lan  (28.06.14 20:11:40 ~ 20:11:58) 
Başka bir bankaya havale yapamazsınız. Havale aynı banka arası hesaplar içindir. Başka bankaya para transferi yapmak için eft yapmanız lazım. O da mesai saatleri dışında yapılmıyor. En erken p.tesi sabahı yapabilirsiniz.


  • Dr_Stat  (28.06.14 20:14:26) 
Vakıftan vakıfa yani aynı bankadan aynı bankaya olduğu sürece havale yapabilirsin. Ama hemen geçmez. Eft yaparsan 5-10 dakika içinde hesaba geçer.
Başka bir bankaya havale yapman için IBAN numarası almalısın karşı taraftan.

  • Solem  (28.06.14 20:28:18) 
dr_Stat hariç diğerleri yanlış yazmış.

aynı banka içinde=havale=her gün her saat
farklı bankalar arası=eft= hafta içi mesai saatinde
  • ceycey e  (28.06.14 21:20:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.