[]

dünya kupası maçları digiturkplay'de yayınlanıyor mu?

bugün televizyondan izleyemeyebilirim brezilya-şili maçını, digiturkplay üyeliğim var hatta şu 8 liraya premier ligli premium paketi vardı bi ara, ondan da var. izleyebiliyoruz di mi sorunsuz sıkırtısız tıkırtısız? sopcast'le uğraşmayı hiç istemiyorum. olmuyosa eğer ona göre alternatif arıycam.




 
Evet. Trtnin sitesinden cok daha guzel yayin. Butun maclari ordan izledim sikinti yok.


  • njtbcrn  (28.06.14 18:09:53) 
ben ücretsiz digiturkplay ile sıkıntısız izledim şu ana kadar. fakat brezilya maçı trt spor'da yayınlanacak bugün. trt sporu ücretsiz üyelik ile izleyemiyorsunuz maalesef. premium paket varsa izleyebilirsiniz sanırım.


  • godoy  (28.06.14 18:09:59) 
Trt hd cikiyo bende ama kiz arkadasimin hesap, ucretli mi degil mi bilemedim.


  • njtbcrn  (28.06.14 18:11:20) 
@godoy, kanal tamamen mi kapalı yoksa maç saatinde mi şifre girer? şu an trt spor açık çünkü. premier ligin bitimine 3-4 hafta kala falan almıştım ben premium paketi. ama sonra işte kredi kartı limiti yüzünden digiturk para çekebildi mi çekemedi mi, paket devam ediyor mu bilemiyorum. maç saatinde de açık olur umarım. şansa bak koca dünya kupası'nda bir günü televizyondan izleyemiyorum, o gün de maç trt 1'den yayınlanmıyor.


  • pescador  (28.06.14 18:13:33) 
trt hd ramazan programı gösterecek yayın akışına göre. biraz aşağıda trt spor var digiturkplay'de. ona tıklayınca "Bu kanalı izleyebilmeniz için Sinema Üyeliği veya Premium Üyelik sahibi olmanız gerekmektedir." yazısı çıkıyor. buradan anlayabilirsin ücretli mi ücretsiz mi olduğunu.

su an açılıyorsa maç saatinde de açık olacaktır bence. çünkü ben ücretsiz üyelik ile açamıyorum trtspor'u şu an.
  • godoy  (28.06.14 18:14:21 ~ 18:16:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.