[]

bağkur emeklisinin maaşından yapılan kesintinin nedeni nasıl tespit edilir?

160 lira falan eksik yatmış babamın emekli maaşı.
e bordro gibi bir şey var mı acaba onun için de? internetten bakılabilir mi?

yahut nereyi aramalı, nasıl öğrenilebilir başka?

 
Sağlık gideri olabilir mi, ya da bizim peder emekli olmasına rağmen çalışıyor ve her ay o civarda bir kesinti oluyor. Son olarak da kredi falan çektiyse hesapla ilişkilendirilip maaş yatar yatmaz kesilebiliyor. Son dedim ama aklıma şu telefonla sağlık sigortası vs. satan elemanlar geldi küçük de olsa bir ihtimal.


  • rmina  (28.06.14 15:35:19) 
aile hekimi ve ilaçlardan dolayı kesinti yapıyolar. annemdende her ay baya kesiyolar anlamadık tam olarak.

internette bakabileceğimiz bir sayfa olsa iyi olur.
  • fuskiyenin oglu  (28.06.14 15:44:37 ~ 15:45:28) 
baban vergi mukellefi mi?

emekli olmasina ragmen bir isyerinde calisiyor mu, ya da isyeri vs var mi?

bu durumda olan emeklilerden kesinti yapiliyor tam da senin bahsettigin tutarlara yakin bir para

sgdp sosyal guvenlik destek primi olabilir sizdeki kesinti
  • exlibris  (28.06.14 16:18:55) 
E devlet sitesinden tüm kesintiler görülebiliyor


  • efruz  (28.06.14 18:37:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.