[]

Nişanı tlf ve facebook aracılığı ile duyurmak???

Liseden samimi arkadaşımın nişanı var bir ay kadar sonra, biz de konuşuyoruz haliyle yüzük beğeniyo bana atıyo ben beğendiklerimi yolluyorum seçip birini alacak her neyse davetiye yaptırcağını söylemişti işte sen zaten gelceksin falan ben de davetiyem olmazsa gelmem dedim sana yollarım zaten demişti

Gel gelelim bugün konuştuk epeydir laflamıyorduk şu siteye de bak dedim sonra tarihin belli olup olmadığını sordum, tarihi söyledi davetiyeyi sordum nasıl yaptırdın maksadında.
Olay yeri burası
Davetiye bastırmıcaklarını bunun nişan olduğunu düğün olmadığını herkesi telefonla aradıklarını hatta facebooktan duyuracaklarını söyledi.


İçime kurt düştü lisedeki samimi arkadaşım beni istemiyo da olabilir gerçekten dediği gibi de olabilir.

Olaya nerden bakmalıyım?

Aklıma şu da geliyo yakın çevre akraba davetiye ile düğüne vs. Çağrılmaz aranır söylenir gözden ırak gönülden ırak olanlar davetiye ile çağrılır


Bilemedim nerden düşüneyim?

 
@freekara
Paranoyaklık değil bunu bu şekilde düşünmemde etkili olan olaylar olması. İlle şunu şunu yaşadım ondan böyle düşünüyorum deme gereği duymamıştım ama gerekiyomuş. Sağol hatırlattığın için.

  • indescribable  (28.06.14 14:56:35) 
nişana ayrı davetiye parası bayılmak istememeleri gayet normal. seninle görüşmek istememesi için ciddi bi sebep varsa aklında haklı olabilirsin. ama yoksa bence kuruntu yapıyosun.


  • elorelia  (28.06.14 15:01:23) 
bizde de nişana davetiye bastırılmaz. kim gelcekse telefonla aranır söylenir.


  • bir garip seyyah  (28.06.14 15:05:10) 
Nişan düğün olaylarından cidden bihaberim nasıl yapılır bilmem çocukken gittiğim nişanlarda düğünlerde hep davetiye gelmişti bize.
bana garip geldiği için yazdım aslında. Bunların işleyişi nedir böle midir falan.

  • indescribable  (28.06.14 15:08:43) 
Nişana davetiye bastırıldığını hiç görmedim. Seni istemediğini düşünmene ne neden oldu bilmediğim için yorum yapamam da şu haliyle fazla kafana takıyorsun bence.


  • zetsuboushita  (28.06.14 15:11:55 ~ 15:13:04) 
seni istemiyor sevmiyor olsa bunca zaman fikrini sormazdı
nişanda davetiye hiç duymadım ben de
sen zaten geleceksin demiş daha ne istiyorsun anlamıyorum davetiye işini aşan bir samimiyetiniz var belli ki
  • lily briscoe  (28.06.14 15:44:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.