[]

meriçlik

arkadaşla (adı lazım değil) anlaşamadık, kimlere meriç denir?

kızlara sıcak davranıp, sarılıp-öpen, iltifat eden, bi fırsatını bulsa kızı götürecek, sadece bir kıza değil pek çok kıza yazan, ama asla gönül işlerine girmeyen, bi ihtimal tekrar sevişirim diye de 'arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum burcucum' diyen kişiye mi?

yoksa kıza aşık olup yanında arkadaş gibi dolanana mı?

biraz subjektif sormuşum, asıl merak ettiğim meriçlikte aşk var mı? hoşlantı filam değil bildiğin aşk.

tercih yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin. siz böyle olmayın bak çok kötü bişey meriçlik, meriçlere de göz açtırmayın.

 
a şıkkı


  • the imp  (28.06.14 14:11:45) 
ikisi de değil. tek bir kıza yazan ama bunu arkadaşlık adı altında yapan, onu 'teselli' eden ve erkek arkadaşına karşı dolduran orospu çocuğudur meriç.

kızlar da orospu olduğundan bilseler de görmezden gelirler. ego beslemesi hoşlarına gider.
  • sen git ben geliyorum  (28.06.14 14:15:03) 
ilk dediğin değil, meriçlik daha "aşağı" bi kavram. bi kızla gönül ilişkisi kuramayacağını bilen, bu yüzden o kızın yanında arkadaş olarak takılmaya çalışıp "belki bir umut" diyen yılışık erkeğe denir meriç diye. kıza yaranmak için her şeyi yapar, kendini o kıza adamıştır. kıza sarılmak ister ama sevgili olarak sarılamayacağı için yakın arkadaş olmaya çalışır, bari çok yakını olarak görsün de öyle sarılsın der.


  • baba jo  (28.06.14 14:15:28) 
sevişmek istediği kızlara kanka ayağına yaklaşıp, dert dinleme adı altında kızların ilişkisine karışıp sevgilileriyle aralarını bozan, kız sevgilisinden ayrılınca ağlanacak omuz gibi davranıp vesileyle duygusal açıdan zayıf kızdan faydalanmaya çalışan, ya kardeşimsin sen benim aynı yatakta yatarız nolucaak, ya benim yanımda giyinmekten mi utanıyorsun ilahi, gel kucağıma otur kankyyy selfiee çekelim şeklinde kızlarla sürekli fiziksel temas kuran, yani bir nevi kızlara kendini zararsız gösterip fırsat kollayana denir.
kıza aşık olup yanında arkadaş gibi dolanmak başka bir şey, o friendzone, meriç gibi yavşak ve fırsatçı değildir yani, amacı sikmek değil işte. meriçlerin bir de tek bir kız değil bütün bir kız grubunun meriç idirler, hepsine aynı şekilde yavşak yavşak davranırlar, hangisi düşerse artık.

  • alice practice  (28.06.14 14:17:46) 
hiç bir bilgim yok ama ben genelde sadece erkek ortamı olan tiplerin kız-erkek yakın arkadaşlığında erkek tarafına meriç dediğini duydum. başkaları da bu tarz bir şey olduğunu söylemişti.


  • ontheroad  (28.06.14 14:18:31) 
ne yani şimdi masumiyetteki haluk bilginer meriç mi oluyo aq


  • bir garip seyyah  (28.06.14 14:21:13) 
aynen alice ben de öyle biliyorum ama bi uzlaşamadık, duy r_u_h duy.


  • seksen9  (28.06.14 14:24:25) 
@sen git ben geliyorum +1. ayrıca meriçlerin hiçbir şuçu yok, sıfır. meriçlere kıl olan adam da net geri zekalıdır. gerçi, meriç varsa kız prim verdiği için meriçtir, kızın sevgilisi de doğal olarak cins bir adamdır.


  • uykusunu yakalayan adam  (28.06.14 14:30:29) 
çapkınla meriç farklıdır arkadaşlar. meriç aşık olup açılamayan, friendzone'un aynı anda hem kralı hem kölesi olmuş tiptir. kızın sevgililerine bok atar, dedikodu yapar, kızlar sevgililerine onun için "yaa o benim 4 senelik arkadaşım, öyle şey yapmaz" derler. korkaklığından kıza yanaşamamıştır, arkadaşlığını da bilmez, bişey olsa da kız yanaşsa diye beklerler.

gel kucağıma otur vs vs diyecek kadar özgüvenli, kimi götürürsem kar diyecek grubun meriçi olmaz ona yavşak denir.
  • r_u_h  (28.06.14 14:31:02) 
en basit ve doğru şekilde sen git ben geliyorum açıklamış.

meriç, arkadaş olarak yaklaşıp, kızı sevgilisine karşı dolduran elemana denir. budur. eğer bunu yapmıyorsa meriç değildir bence, yani potansiyel meriç olabilir ama meriç sıfatını hak etmez. meriçlik çok aşağılık bir müessesedir. amaç, hatuna yaklaşıp onu elde etmekten ziyade, hatunu kendi adamından uzaklaştırmaktır.

dışardan bakınca evet tam bir şerefsizlik ama ben az yapmadım bunu lan. sormayın olum bana ilişkinizi falan. ayrılayım mı diye 100 tane sebep sayıyosunuz, "ayrıl o zaman" deyince suçlusu biz oluyoruz.
  • pescador  (28.06.14 14:31:22) 
buyrun meriç benim.

daha önce öyle bi operasyon yapmışlığım var ki.. meriç fazındayken kıza her tür mantıklı öneriyi yaptım. bu sıra birinden kötü şekilde ayrılmış, başka birini de hazırda tutuyordu. ben daha o kötü şekilde ayrıldığı adamla beraberken kendisini tanımış ve ilk görüşte göz koymuştum. sonra biri olduğunu öğrenince (yani 20 dakika sonra herif bunun yanına gelip öpünce) vazgeçmiştim. neyse efendim bunlar çok uzun zaman önceydi.

ben ortalarda yokken birinden ayrılıp öbürünü hazırda tutmuş. ben sonra alakasız bi zamanda tekrar olaya dahil oldum. baktım yine geç kalmışım amk. son derece meriç gibi öncekiyle yaptığı hataları ve sonraki muhtemel sevgilisiyle yaşayacağı muhtemel sorunları falan. buraya kadar niyeti bozmamıştım.

sonra bir gün... bu yeni lavuk baktım benden iyi biri değil. eski zaten tam bi dangalak. kız da iyi. yani kafa kız. dedim ben bunları ayırırım. sonra kızdan bi sinyal geldi. ben de karşı sinyal yaptım. iki gün içinde iş bitti.

gerçek bir meriç asla niyeti bozmaz. ben imitasyon bi meriçtim. niyeti bozdum. kız da meyilliymiş. kız meyilli değilse meriçlik kalkanı kolay kolay delinmez. meriçliğe saplantılı ve silik bir aşık olma önkoşulu da gerekmez. meşrebine göre bir meriç cinsel olarak aktif olabilir de olmayabilir de. yani kıza çakabilir de.. meriçleri genellemeyin. kınamayın. herkes bir gün meriç olabilir. günahkarlardan değil günahtan sakının. kendinize iyi bakın.
  • namus ninjası  (28.06.14 14:39:57) 
bir de meriçlerin genelde ilişkiye başlama sürecinde sorunları olmaz. teklif de eder. meriçlerdeki orospuluk nüansı, birden fazla kadınla cinsellik vs beklentisi gütmeden yakınlaşıp (ya da en azından başarıyla o rolü oynayarak) birden fazla boştaki hatunu mundar etmesindedir.

meriçleri nefret edin ama onlara asla acımayın amk. böyle diyince ben de sinir oldum ibnelere.
  • namus ninjası  (28.06.14 14:43:42) 
tanımlara göre ben de meriç oluyorum zaten namus ninjası :) utanmana gerek yok.


  • seksen9  (28.06.14 14:47:52 ~ 14:49:06) 
sen git ben geliyorum +1


  • xenophobe  (28.06.14 16:34:46) 
ikincisi meriç'tir. kadın hali de nihal'dir.

ilki taylan ya da bora gibi bi şeydir.

(bkz: meriç/@devilred)
  • devilred  (28.06.14 17:07:44 ~ 17:08:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.