[]

diş muayenesi açmak

60 70 bine devren bir diş muayenesi alıp bir diş hekimine maaşlı çalıstırılabilinir mi ? Kabul ederler mi ? Diş hekimlerinin maaşı ne kadardır ?




 
dentalilan.com


  • inthechaos  (28.06.14 14:23:48) 
şehre göre değişiyor.
diş hekimleri yeni mezunsa en az 3000 tl filan maaş alır,yaptıkları işe göre de ekstra primle çalışırlar filan. ya da direkt %40 primle çalışan vardır.
istanbulsa aylık 5000-6000 'i en az gözden çıkar, van, ağrı filansa daha da yüksek kimse gitmez oraya 8000 filan isterler.
ankara piyasası en düşüktür.

bir de mesul müdür olarak onun diploması kullanılacağı için risk oranı artacağından en az en düşük ihtimalle 5000-6000 tl isterler. (en düşük)

ayrıca çevren yoksa hiç bulaşma artık tek kişilik muayenehane devri bitti , uzmanların çalıştığı bi sürü poliklinik var. bir sürü malzeme giderin olcak filan 6 aydan önce kara geçemezsin, yatırım olarak en az 150.000 tl'nin olması lazım.
  • neferkitty  (28.06.14 14:32:12 ~ 14:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.