[]

bir oyun vardı..?

hani atari salonlarında oynardık. ikili ve hatta yanlış hatırlamıyosam üçlü dörtlü bile oynanabiliyordu. biz kovboy oluyoduk ateş ede ede ilerliyoduk. trenli mrenli bi bölümü de vardı galiba. bi de boğalar koşa koşa geliyodu onların üstünden mi atlıyoduk, üstünde mü gidiyoduk neydi işte.. başımızda böyle ispanyol mu artık meksika şapkası mı ne vardı.. böyle bir oyundu. var mı hatırlayan?




 
(bkz: sunset riders)


  • ermanen  (11.06.07 21:53:09) 
peki bu oyunu bilgisayarda oynayabilme ihtimalimiz nedir?


  • rvnmakaay  (11.06.07 21:57:46) 
(bkz: #2911375) bu arkadas indirmis bak ona sorabilirsin.


  • la traviata  (11.06.07 22:04:16) 
onu da düşündüm ama hani burdan daha çabuk bi sonuç elde edebilirim diye düşündüm. hani gören ve bilen hemen yazar dedim.. kim bilir o arkadaş sözlüğe ne zaman girer bir daha dedim.. ama şimdi düşündüm ki, belki de o arkadaş iki dakika sonra gelebilir ve belki sorumun cevabını bilen birisi bu gece hiç buraya bakmayabilir dedim ve o arkadaşa da sordum.. çok canım sıkıldı, bu oyun geldi aklıma, indirip oynayayım dedim.. canımın sıkıldığını anlamışsınızdır zaten şu cevaptan.. :)


  • rvnmakaay  (11.06.07 22:11:07) 
www.romnation.net

oyun burada, mame32 emulatörü için olan versiyonu.
  • pispinti  (11.06.07 22:32:21) 
mame32'yi de oyunu da indirdim ama çalıştıramıyorum. mame32'yi çalıştır dediğimde "Archive is not supported!" demekte. çalıştıramıyorum bir türlü.


  • rvnmakaay  (11.06.07 22:35:12) 
ne oyundu be... kamçılı adam vardı onu geçemezdik bi türlü. kaymayı yapamıyorduk


  • efruz  (11.06.07 22:56:37) 
İsteyenlerbana sunset riders konulu boş bi mail atsın, çalıştıracak mame ile birlikte linkini vereyim.
artibir@hotmail.com.tr

  • artibir  (11.06.07 23:12:09) 
oyunu oynadım ve bitirdim 900 kredi ile de olsa.. ama 4 kişiyle oynandığı tadı vermedi tabii ki de güzeldi yine de.. teşekkürler ekşiduyuru.. teşekkürler konami..


  • rvnmakaay  (11.06.07 23:50:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.