[]

Sağlık-spor ayakkabı tavsiye

Annemde topuk dikeni, tabanı yan basma, dizde kıkırdak aşınması mevcut, birkaç güne Tabanlık da gelecekmiş evde ayakkabı ile dolaşacak rahat edebileceği spor ayakkabı tavsiyesinde bulunur musunuz? Teşekkürler:)




 
Eğer ayakkabı ile dolaşmak zor gelirse crocs alabilirsiniz. İçine tabanlık konabilen modelleri var. Camper marka ayakkabının içine de konabiliyordu galiba. Bana önermişlerdi ama beğenmemiştim. Ayakkabı içine tabanlık konacağından her marka model olmuyor. Tabanlıkları aldıktan sonra büyük bir ayakkabı mağazasına gidip denemeniz lazım.


  • sutlu nescafe  (27.06.14 07:39:52) 
adidas'ın tam da bu yandan basmaya çare bir modeli var. mağazaya sor söylerler.


  • xibillian  (27.06.14 08:32:48) 
havalı tabanlar iyi gelebilir. bir de iki bey konuşurken duymuştum adam ayakkabısından çok memnundu; ağrılarına çok iyi geldiğini, rahat ettiğini söylüyordu. ayakkabısının tabanı da eğimliydi "C" şeklinde, haciyatmaz gibiydi. o modelleri de sorabilirsin.


  • denizini arayan marti  (27.06.14 09:17:41) 
skechers'ın yumuşak tabanlı eğimli ayakkabıları var topuk dikeni olanlar hep ondan alıyor ama diğer dediğin rahatsızlıklar için nasıl olur bilmem.


  • yue  (27.06.14 10:13:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.