[]

Her Zamanki Gibi Abartmıyor Muyuz?

Dünya Kupası'na sikik oyunumuz ve beceriksizliğimiz sayesinde gidememişiz, bir hakemle övüne övüne bitiremiyoruz kupayı Cüneyt Çakır organize ediyormuşçasına!

Lan Özbek hakem de var, adamlar milli bayram mı ilan ediyorlar hakemleri maç yönetiyor diye? Kompleks midir bu bizdeki nedir?


 
maalesef ezik psikolojisi var bizde.


  • xenophobe  (27.06.14 00:39:01) 
trt spikerleri disinda olayi abartan gormedim ben, hatta "niye cuneyt cakir gidiyor?" diyenlere bile rastladim. devlet televizyonunun, hele ki turkiye gibi kuzey kore'den hallice bir ulkede bu tip gazlamalar icin spikerlerine direktif vermesi gayet dogal. bir tane insan gormedim yoksa ben "oley hakemimiz var buyuk gurur!" diyen.

ha gormedim ama bununla ovunulmesi de gayet normal bana kalirsa. ben ulkenin mevcut halinden, genel olarak insanimizdan nefret ediyorum ancak bir turk olarak, bizim hakemimizin orada bulunmasi beni mutlu ediyor. daha bir dikkatle ve heyecanla izliyorum pozisyonlari.

birakin bari cuno'yla ovunelim yahu, zaten baska da bir haltimiz yok iste.
  • pescador  (27.06.14 00:39:53) 
başarı nedir, daha önce yapılamayan/uzun süre yapılamayan bir şeyi yapabilmektir. biz doğan babacan'dan beri, yani 1974'ten beri dünya kupasına orta hakem gönderememişiz. yani cüneyt çakır'ın orada olması bir başarı, hem de büyük bir başarı, ve genelde büyük başarılar kutlanır. abartıdan kastın nedir bilmiyorum, ben hiç cüneyt çakır tezahüratı yapıldığını duymadım, ya da futbol muhabbeti açıldığında cüneyt çakır'dan hiç bahsedilmedi bile arkadaş arasında kupa boyunca.
spor kamuoyuna yön veren kişi/kurumlar bu tarz tarihsel başarılara önem verirler, görevidir onların çünkü haber niteliği taşır bu olay. ben abartıldığını düşünmüyorum.

  • baba jo  (27.06.14 00:44:51 ~ 00:49:06) 
Elbette hoş bir şey orada bir hakemimizin olması ve ben de hiçbir arkadaşımdan Cücü'yle ilgili bir şey duymadım. Sadece spikerlerin tavrı çok abartı geldi ama başarının tanımıma göre abartı olmaktan çıkıp az bile gelebilir bu hareket.

Not: Cüneyt Çakır'ın her iki maçı da kusursuz yönettiğini düşünüyorum.
  • an engineer  (27.06.14 00:57:46) 
olayın içinde yer almak istemekle alakalı bu. bizim de bu şampiyonanın içinde yer alabilmemizi sağlayan tek şey hakemimiz.


  • devilred  (27.06.14 01:08:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.