[]

Cüneyt Çakır'ın olayı nedir?

Bu adama uluslararası turnuvalarda görev verilmesinin nedeni nedir? Benim göremediğim bir yeteneği mi var?




 
Yönetim tarzını ben de sevmiyorum.

Bence bir yeteneği de yok.
  • otonom  (26.06.14 23:49:00) 
yetenek falan derken ne bekliyordunuz adamdan? parende atarak mı sarı kart versin? kırmızı kart verdiği oyuncuyu uçan tekmeyle mi göndersin saha dışına? normal yönetiyor adam işte. şu an açıp araştırmadım google'dan, tahminim puanlama sistemleri gibi bir şey vardır, adamlar da ona göre çağırıyorlardır.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (26.06.14 23:52:21) 
Uluslararası maçlarda hep iyi yönetti adam. Son iki büyük turnuvada da iyiydi. Türkiye liginde neden böyle değil bunu araştırmalılar bence


  • godsparticle  (26.06.14 23:54:16) 
yabancı dil büyük etmen. sırf bu yüzden fırat aydınus uluslararası organizasyonlarda şans bulamıyor..


  • bilmemkacincinick  (26.06.14 23:55:06) 
Pozisyonları yakından takip edicem diye topla oyuncularin arasına giriyor ve bunu neredeyse bütün maclarda yapiyor. Bu nedenle ya pozisyonu engelliyor ya da defans yapan takima handikap yaratiyor.


  • nicotr  (27.06.14 00:02:41) 
Futbolculara çok yüz vermiyor, iki takım da futbol oynamaya geldiyse maçı durdurmamaya çalışıyor, ortada bir pozisyon varsa hiç kafa yormayıp şak diye kırmızıyı çıkarıyor. Olayı bu.

Tabii bunları Türkiye'de yapamıyor mafyaların elinde olduğu için bazı kulüpler.
  • armagan  (27.06.14 01:07:25) 
İlginçtir Türkiyede anadolu takımlarının maçlarında bile vasatın altında maç yönetiyor.Avrupada ise üst düzey bir hakem gibi.Dünya kupasındaki hakem hatalarından sonra Cüneyt Çakır yarı final maçı rahat alır.


  • eyyar  (27.06.14 11:48:58) 
uluslararası maçlarda hep iyi yönetim gösterdi. ben beğeniyorum.


  • dafuq  (27.06.14 11:56:09) 
tüm hakemler hata yapar, önemli olan maçın sonucunu etkileyecek hata yapmaması. çakırın da olayı tam da bu.

bizde yok orta sahada bilmem kimin eline top çarpmış da oyunu niye durdurmamış diye 2 gün adamı eleştiriyorlar. mevzu ne demiştim: önemli olan maçın sonucunu etkileyecek hata yapmaması.

ayrıca uluslararası maçlarda çirkeflik yapan, hakeme oynayan oyunculara gerekli cezayı çoğu zaman veriyor. aynısını türkiyede yapınca o çirkef futbolcunun çirkef camiası tarafından itin g.tüne sokuluyor, çünkü arkasında sırtını dayadığı ağır abiler (!) yok.

bu adamı biz beğenmiyoruz ya, ya biz futbolu bilmiyoruz yada dünyanın geri kalanı
  • yemrem  (27.06.14 12:02:40 ~ 12:04:50) 
dünyada başarılı teknik direktörler nasıl türkiyede itin götüne sokuluyor ve başarısız oluyorsa, cüneyt çakır da aynen öyle. çünkü bizdeki futbol değil, mahalle kavgası
ha türkiyede de başarısız değil bence cüneyt çakır. ama uluslararası maçlarda çok iyi. en az yarı final yönetir dünya kupasında

  • dafuq  (27.06.14 12:19:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.