[]

Galaxy Note 3'ün ekranı 2. kere kırıldı.

Arkadaşlar 3-4 ay önce bir adet Samsung Galaxy Note 3 aldım 2 ay filan geçmişti ki ekranı gitti. Ne düşürdüm ne başka bir darbe gördü… Ekranı kırılmış dediler içten 550 tl fiyat çıkardılar. Çok acelem vardı, telefona da ihtiyacım vardı ve bir şekilde buldum buluşturdum karşıladım. aradan 1 ay geçti geçmedi ekran tekrar gitti şu an yine ekranın kırık olduğunu iddia ediyorlar ve 550 tl daha talep ediyorlar. Kaymakamlığa şikayet etmeyi düşündüm hiçbir şey yapamazsın diyor işten anlayanlar, süründüğünle kalırsın… Napacağım bilmiyorum. Şartları zorlayıp birdaha yaptırayım diyeceğim ama tekrar olursa artık karşılayamam daha ilkinin borcunu ödüyorum millete. Güvendiğim bir telefoncuya sordum hani satsam başka bişey alsam diye o haliyle 600 tl filan eder dedi. Nolur bir çıkış yolu gösterin bana kafayı yiyeceğim.




 
görüntü mü gelmiyor ekrana? cihazın sorunundan çok yaşadığın durumu anlatmışsın.


  • zam sampiyonu domates  (26.06.14 22:32:59) 
Bunu resmi servis yapmıyorsa eğer resmi servise gönderip onlardan fiyat al. Ve hatta telefonun durumunu anlat ekran gerçekten değiştirilmiş mi bir baksınlar.

Eğer resmi servis yapıyorsa ve geçen sefer kırık ekranı size vermedilerse git şikayet et. Zaten hakem heyetine dilekçeyi verdin mi onlar senin yerine olayı kovalıyor. Senin sürünme gibi bir durumun olmuyor. Orda sana prosedürü de anlatırlar.
  • onexey  (26.06.14 22:37:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.