[]

ezel dizisi

aşk-ı memnu gibi bunun hakkında da çok entry var. güzel felan bi dizi mi nedir olayı.




 
çok güzel dizi banada ballandıra ballandıra anlatıyorlardı pek inanmamıştım ilk başlarda ama gerçekten dizi sağlam oyuncuları ve konusu iyi. izlemeye başla


  • hasanli  (26.06.14 20:40:00) 
Kurgusu oyunculuklar falan bana göre gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi şimdiye kadarki. Pişman olmazsın.


  • neistediginibilmeyenadam  (26.06.14 20:49:54) 
ezel gibisi gelmedi gelemez. pek çok bölümünde ağladığımı bilirim hüngür hüngür. senaryo, oyunculuklar herşey inanılmaz. bazıları 1. sezon efsane ama 2'de sıçtı der ama bakma sen onlara. evet 1 efsanedir ama 2'de efsanedir. o kadar yabancı dizi izlemişliğim ve 4-5 tanesine tapmışlığım var ama ezel bambaşka benim için. bikaç sene sonra tekrar izleyeceğim.


  • lionel andres  (26.06.14 21:00:20) 
2 sezon da çok iyi. flashbackleri yeter. ayrıca 2. sezonda karakterlerin gençliğini gösteren flashbackler var efsane. sadece bunları yayınlasalar 3-4 bölüm eder. kurgusu, senaryosu çok iyi. ilginçtir oyunculukların hepsi üst düzey, kötü oyunculuk yok, bir daha yapılması zor bir dizi.


  • uykusunu yakalayan adam  (26.06.14 21:07:00) 
çok fazla çekim hatası var. ayrıca klasik 5 saatlik türk dizisi, bir karakteri yarım saat gösteren cinsten. ama oyuncuları iyidir konusu güzeldir.


  • patr  (26.06.14 21:13:37) 
gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi, 2 kere izledim, denk gelince videolarını da izlerim yine. yukarda da söylendiği gibi 2.sezon bozdu diyenler falan var ama aldırma onlara 2 sezon da birbirinden güzel.


  • bir garip seyyah  (26.06.14 21:18:49) 
yarrak gibi dizi. ilk sezonu biraz sıradan türk dizilerinden sıyrılıyor gibi görünse de ikinci sezonu en dandik türk dizisinden bile dandik seviyede.


  • localhost  (26.06.14 21:21:09) 
bence en iyi türk dizisi


  • rononoa zoro  (26.06.14 21:31:56) 
efsanedir. pişman olmazsın.


  • rudeboy  (26.06.14 21:34:14) 
2 kere baştan sona izledim. 3. kez izlemek için unutmaya çalışmaktayım. behzat ç. den sonra açık ara bana göre en iyi dizi. pişman olma ihtimalin %10. zaten buradaki yorumlarda da açıkca bu oran belli oluyor. dizi biraz zeka istiyor. hedef şaşırtmalar mevcut. izlerken çok iyi konsantre olmak ve kıvrak düşünmeyi gerektiriyor. yalnız sevmeyenlerde şunu gördüm zekaları yetmiyor. mesela kötü anlamda değil ama annem bu diziyi izleyemedi. onlarca dizi takip ediyor fakat bunu anlayamadı.

edit: birileri çok sinirlenmiş yazdığıma. olsun. bu durumu değiştirmiyor :)
  • zam sampiyonu domates  (26.06.14 21:44:41 ~ 22:00:52) 
fox tv'deki 1500. bölümü yayınlanan dizileri izlemek ne kadar zeka gerektiriyorsa bu dizi de o kadar zeka gerektiriyor. özellikle ikinci sezonunun o fox tv'deki her gün yayınlanan dizilerden hiçbir farkı yok çünkü. onlar ne kadar zaman kaybıysa ezel de o kadar zaman kaybı.


  • localhost  (26.06.14 21:56:01) 
cahil ve izlediğinden bi bok anlamayan öküzlerin bok attığı, @zam sampiyonu domates'in aynen dediği gibi zeka ve dikkat isteyen muhteşem dizi. selena, bez bebek ve akasya durağı gibi dizileri hiç kaçırmamış, kurtlar vadisi'nin gelmiş geçmiş en süper dizi olduğunu sanan bazı odunlarca bok atılması normaldir. ayrıca birazcık duygusal bir yapın varsa adamın amına koyan diziler kategorisinde şampiyonluğa oynar ezel. herkes anlayamaz ezel'i.


  • lionel andres  (26.06.14 22:39:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.