[]

hırsızlık var bakar mısınız?

apartmanın içinde kilitli bisikleti çaldılar.
polisi aradım , şubeye çağırdılar ifademin alınması için. daha gitmedim. gitmelimiyim ? polis birşey yapabilir mi ?

yapabileceğim birşey var mı yoksa üstüne soğuk su mu içmeliyim ?
bisikleti arkadaşımdan ödünç almıştım 1 hafta oldu alalı hemen gitti.


daha önce apartmanda 3 bisiklet daha çalındı.
ayakkabılar dışarda durursa sabit çalınıyor zaten.
karşı komşumuzun evinede hırsız girdi. apartmanda sürekli birşeyler çalınıyor zaten.

bu son nokta oldu çalan bulunmaz ise hem yeni bisiklet almak zorundayım hem de çok sinirlendim bisikletten önemlisi çalanı bulmak istiyorum.
kurşuna kafa attı...

 
eğer canları isterse olay yeri inceleme gelip parmak izi alıyor, ondan sonra bekliyorsun. eğer şebeke vs ise baya uğraşıyorlar.

İfade vermeye gidin mutlaka, verdiğiniz detaylara göre işleri kolaylaşabilir.
  • kimlanbu  (26.06.14 18:07:11) 
@freekara

o çalınanlardan birinin kilidi yoktu biride sağlam yere bağlanmamıştı.

bunu kilitle sağlam koydum. zaten bisiklet 2-3 hafta durup gitcek o kadar kısa sürede çalınmaz dedim çaldılar.

emanetin canı götünde ama 300-400 tlde benim götte artık. :)
  • zlatanibrahimovic11  (26.06.14 18:12:04) 
ifade verin ama çok da ümitvar olmayın. polis, bu tip olayları pek sallamıyor. arabamın radyosu çalınmıştı. karakola gittim. polisin ilk sorduğu sor, "radyonu sen çalmadın di mi?" oldu. "kendi radyomu niye çalayım?" dedim, "arada çıkıyor öyleleri" dedi. arabamın muayenesi de yokmuş. rüşvet olarak da 2 paket sigara istedi benden.


  • marcelorios  (26.06.14 18:13:29) 
apartmandan biridir kafadan.


  • jamswety  (26.06.14 18:17:13) 
o kadar seri hirsizlik oluyor madem bir kamera taki verin apartmana ama bir gece ansizin olsun ki kimseler farketmesin kamera takildigini zira komsunuz bile hirsiz olabilir, kamera takildigini gorurse tedbir alir, apartmana kamera sistemi icin nasil para toplayacaksiniz onu da yonetici ile konusun.

hirsizi yakalarsaniz sorgusuz sikin
  • kreider  (26.06.14 18:20:55) 
@kreider

-apartmanda kamera vardı. daha sonra apartman yönetici taşındı kamerayı götürmüş adam.
bişeyler söylemişti kamerayımı yenilecekmiş bişeyler anlattı izleme veri deposu ondaydı. yeni kamera gelip takılacakta ses seda çıkmadı. yani diceğim normalde kamera vardı ama şuan yok.
  • zlatanibrahimovic11  (26.06.14 18:23:15) 
valla polislerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor, tamamen halet-i ruhiyelerine, şubelerine falan bağlı bence. arabamdan laptopım çalındı, camı patlatmışlar. aman bir olay yeri inceleme, bir ifade almalar, bir dükkanlardan kamera kaydı toplamalar, aracı çektiler almaya gittim simsiyah parmakizi boyası her yeri, bildiğin csi. laptop da bulundu yani 1 ay içinde, şaka gibi. ama 2-3 eve toplu hırsızlık olmuştu eski apartmanımızda, resmen "yav he he" diyip gittiler :/ bence sen bir şansını dene, ne olacağı belli olmaz.


  • kerbeee  (26.06.14 19:02:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.