[]

göğüsteki ağrı

sol göğsümde yaklaşık 3 gündür bi ağrı var. ilk başta göğüs kafesi kemiğindemi yoksa memedemi farkedemiyordum ama artık bariz hissediyorum memenin alt tarafında. ara ara giriyor ama çok kuvetli oluyor. ne acaba ? hangi doktora gidilmeli ?




 
kardiyoloji.


  • dahili meddah  (26.06.14 16:32:20) 
dahili meddah kalpte değil ama et kısmında hissediyorum yine de kardiyoloji mi kadın doğum mu meme kontrolü için ?


  • aylin dal  (26.06.14 16:33:09 ~ 16:33:26) 
bence kalbe gidin öncelikle eğer bir sorun yoksa sizi yönlendirecektir diye düşünüyorum.


  • dahili meddah  (26.06.14 16:34:12) 
görüyor ve artırıyorum: fizik tedavi!!

gerçekten de kas ağrısı gibi geldi bana. halk arasında "kulunç" derler hani. batıp çıkan ağrılar çoğunlukla bu tiptir. bu arada kötü huylu şeyler maalesef pek ağrımaz:(
  • no avalon  (26.06.14 16:37:06) 
büyük ihtimal kalple ilgili değildir ama en önemliden daha önemsizlere şeklinde bir sıra takip ederek gidin. yani önce kardiyolojiye gidin.


  • sir gawain  (26.06.14 16:37:31 ~ 16:37:58) 
ayni agri ile genel cerraha gittim ultrasonda bakiyor kitle var mi yok mu diye


  • annesharley  (26.06.14 16:42:50) 
annesharley aynen aslında ultrasonla bakılması lazım bencede ama hangi doktorun bakacağını bilmiyordum. kalp ya da kas değil ondan eminim. memenin alt kısmına acı giriyor mamografi falan isterse yandım.


  • aylin dal  (26.06.14 16:44:44) 
ultrason icin gun verdiler bana,haftaya gidicem. elle muaynede bisi cikmadi.


  • annesharley  (26.06.14 16:54:59) 
valla bence genel cerrahi :)

ama ortam coşmuş, her bölümü diyorlar hehehe.
  • siradisi00  (26.06.14 16:56:22) 
ağrı dediğin şey batma sanırım.

bu da kas spazmı oluyor.
sebebi de yaza girdiğimiz şu günlerde vantilatör ya da klimaların karşısında çok fazla durmak.

onun dışında bir problem olduğunu düşünmüyorum. o ağrı çok kuvvetli girer, göğsünü şişiremezsin bile öyle feci ağrır. konuşurken bile ağrır sonra gider.

klimanın veya pervanelerin karşısında uyumayın ya da durmayın.
  • kamera motor  (26.06.14 16:58:13) 
Eğer kadınsan ve memede olduğundan şüpheliysen genel cerrahiye gidebilirsin. Kalple ilgili bir akut durum tariflemiyorsun ancak şikayetlerin yaygınlaşır (sol kola, çeneye yayılırsa vs...) acil servise başvur.
Eğer erkeksen şikayetlerin geçmezse FTR'ye git.

  • juanolujuan  (27.06.14 13:48:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.