[]

açılmamış üründe kıl var.

merhaba,
bir süpermarketten cam kavanozda hardal aldim. eve gelip baktigimda -acmadan- icinde bariz kıl oldugunu fark ettim ve geri goturmeyi dusundum. ancak daha sonra aklima "ulan belki tazminat kopartiriz" fikri dank etti ve sormak istiyorum;

ürün bi süpermarketin özel yapim ürünü, açılmamış ve bariz 3cm uzunlugunda saç gözüküyor içinde. dava etsem bi şey elde edebilir miyim? yoksa geri götürüp para iadesi mi almaliyim. teşekkürler...

 
burası türkiye hocam efendi efendi götür yenisi al derim. fazla umutlara dalma.


  • madrigal  (20.06.09 19:20:08) 
bırak tazminat almayı, paranı geri alabileceğinden bile şüpheliyim. en fazla değiştirisin veya yerine başka bir şey alırsın. hardalı yiyip zehirlenmiş olsan bile tazminat alabileceğin şüpheli söylendiği gibi. uğraşmaya değmez seninkisi.


  • henry gale  (20.06.09 19:29:54 ~ 19:30:49) 
  • rentts1  (20.06.09 19:58:38) 
Üreten firma ile iletişime geçebilirsiniz bir ihtimal. Dava mava açılmadan dışarıdan anlaşılır, konuşulur, iki taraf da mutlu olur.


  • skatheist  (20.06.09 22:25:07) 
burası Türkiye diyip vazgeçtkte burası Türkiye olmaya devam edicek. kapağında acılmamış oldugunu kanıtlayan plastik bir şey oluyor o varsa gidin sonuna kadar.


  • rurouni  (20.06.09 22:41:36) 
bundan 5 sene kadar once valide hanim sutas in peynirini almis ancak peynirde bi abukluk cikmisti (simdi net hatirmalmiyorum) daha sonra sutas o rafta ki ayni urunleri hepsinde bu abuklugun oldugunu tespit etmis ve bizim eve ozur mektubu ve butun mamullerinden esantiyon gondermislerdi. unutmam dolapta peynirden yer kalmamisti.

yani bole kucuk seyler pesinde kosmayin feedback yapin onlarda standartlarini optimize etsinler herkes gul gibi yasayip gitsin, kimsenin basi agrimasin...
  • buyerson  (20.06.09 22:59:02) 
@rurouni : evet haklısın hakkımızı sonuna kadar aramalıyız fakat marketin özel yapımı olduğu için dedim öyle özel bir firmanın olsa muhakkak ilgilenirlerdi.


  • madrigal  (20.06.09 23:47:33) 
@rentts; ülker'den dondurma için geldiler mi? merak ettim bak.


  • ikinoktayedi  (21.06.09 01:05:48) 
durumu bildiren ve tazmina davası açmayı düşünndüğünüzü belirten bir mail yazın. mailin sonuna benimle bu konuda iletişime geçmezseniz bu mailin bir benzerini tüketici hakları derneği'ne yollayacağım deyin ve ilgili firmaya yollayın. o zaman kesin geçiyorlar iletişime falan da.


  • alkolikfedai  (21.06.09 02:50:53) 
bu arada evet, üründe o garanti banti dedikleri seffaf siki seyden de var etrafi bunla sarili.


  • efendy  (21.06.09 08:55:36) 
@ikinoktayedi
geldiler eskisini verdim yenisini aldım. (böyle yapmak zorunda kaldım diyim. uğraşcaktım ama uğraşmanın bana maddi olarak çok yük olacağını gördüğüm için bıraktım) bugün de cebime mesaj geldi şikayetinizle ilgili cevap mektubu tarafınıza gönderilmiştir deyu.

  • rentts1  (25.06.09 21:28:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.