[]

megan fox'a benzemeye çalışan arkadaşa ne tavsiye verilir?

8 yıllık arkadaşım dış görünüşüyle ilgili takıntılı bir kızcağız. güzel olmasına rağmen hep ya 5 kilo fazlası vardır ya ne bileyim burnu yamuktur gözleri şaşıdır... bunları takar durur zaman zaman.

son bombası da estetik ameliyatlar olmak. sırf bunun için para biriktiyor, para çıkmasını bekliyor. birisi aklına girmiş megan fox'u andırıyorsun diye.. saydığı ameliyatlar ise iğrenç. burun ameliyatı, kaşlarını kalınlaştırma, dudak silikonu falan düşünüyormuş. güzel olacağı varsa da mahvolacak söylüyorum örnekleri veriyorum bunlara mı benzemek istiyorsun diye dinlemiyor beni. bunları yaparsan eski sen olamayacaksın estetikli kız diye anacaklar seni diyorum olsun diyor. gözlerim pörtlek, burnum yamuk, kaşlarım ince deyip duruyor.

bu çılgınlığın adı nedir ne yapmak gerekir? psikoloğa gidecek biri değil malesef.. içine kapanık değil, sosyal, aktif, normal birisi.

 
Bırakın nasıl mutlu olacaksa, kendisini sevecekse öyle yapsın. Eğer ameliyatlar sonucu istediği gibi olmazsa da, artık o onun katlanması gereken bir durum olur.


  • fengari  (25.06.14 19:25:45) 
Biriktirdiği paralarla önce bikaç seans psikoloğa gitmesini; eğer düşüncelerinde hala bir ddeğişillik olmazsa "valla söz terapi parasını sizin vereceğinizi" söyleyin. Ne yapıp edip terapiye ikna edin.


  • pandispanya  (25.06.14 19:28:55) 
bütün sermayesi güzelliği olan kızlar çok var böyle
megan fox'a benzerse, o hayatı yaşayacak sanıyor

çıkıp yine güngörendeki evine dönecekse, megan fox'a dönse ne olur ? bunu düşünmesi lazım.

Megan fox da olsa, brigitte bardot da olsa yaşlanıcak
brigitte bardot'a bakmaya kıyamazmışın gençken (tinyurl.com) ,
şimdiki haline bir bak (tinyurl.com)
Sophia Loren ha keza.

Hayatı boyunca mutsuz olur bu kız, acil yardım almalı.
  • cruseo  (25.06.14 19:29:49 ~ 19:31:46) 
arada bana da geliyo o trip şu an çok param olsa yaptırmazdım diyemem. ama hiç param yok. parasını harcayacağı bir alan bulmasını sağlayabilirsiniz. onu bu haliyle seven bir erkek bulsa da işiniz kolaylaşır.


  • mula  (25.06.14 19:31:46) 
En sonunda götün toprak olacak ötesi yok, de.


  • angelus  (25.06.14 19:37:37) 
fikrinizi söyleyin ötesine de karışmayın bence. nasıl istiyorsa öyle yapsın, estetikli olmak da kötü bir şey değil ayrıca, kendi tercihi.


  • mutlusismankedi2015  (25.06.14 19:50:09) 
Sırf birine benzemek için ya da güzellik takıntısı yüzünden ameliyat olmak isteyen hastayı paragöz değilse ameliyat etmez cerrah zaten. Hele bir de resmini çıkartıp böyle yap derse çok doluyum der başlarından atarlar ya da kovarlar. Hep aklıma gelir nip/tuck'ta Nanette Babcock vardı. Sonu benzemesin. Grubman'a da benzemesin.

www.kadinlarkulubu.com
  • Lim5  (25.06.14 19:51:28 ~ 19:52:49) 
@lim5
estetik ameliyatlar saydığınız nedenlerden ötürü yapılmıyor mu zaten? o halde hiçbir plastik cerrahın iş kabul etmemesi lazım.

  • ferdinand griffonn  (25.06.14 19:57:47) 
Herkes guzellesmek ister. Bazı hastalar bunu saplantı haline getirmiş durumda. Bu yüzden cerrah elinde fotoğrafla gidene beklentileriniz gerçekçi değil der. Psikolojik olarak bu ameliyatı olmanizi uygun bulmuyorum der. Kendi güzelliğini vurgulamak isteseydi durum değişirdi. Toplumda güzelliği kabul gören birini kopyalamak istemenin altında da özgüven eksikliği yatıyor olabilir. Dış görünüşü komple degisse de içi hala ayni olacak. Farklı beklentide olanlar var. Bu yüzden bazı hastalar kabul edilmeyebilir.


  • Lim5  (25.06.14 20:33:14) 
burnu yamuk birisinin bu durumdan rahatsızlık duyması normal. burnu yamuk olmamasına rağmen, kendisini çirkin bir burna sahipmiş gibi görüp mutsuz oluyorsa, dismorfobiden mustarip olabilir.
illa megan fox'a benzemek için estetik olmak istiyorsa, bence bu durum da problemli.
kaş kalınlaştırma bir estetik operasyon sayılmaz. onu geçin. dudak silikonu da artık uygulanmıyor. dudağa silikon değil, dolgu enjekte ediliyor. bu operasyon da geri dönüşü olan bir operasyon. dolgu zamanla erir. estetik olarak kaldı geriye burun. burun operasyonunun zorluklarından bahsedebilirsiniz. revizyon ameliyatı olmak zorunda kalabilir. operasyon esnasında, ölümle sonuçlanabilecek komplikasyonlar görülebilir. bunları söyleyebilirsiniz. bir de, arkadaşınızın burnu gerçekten çirkinse, gönlü olsun diye "yo, aslında çok güzel bir burnun var" diye yalan söylemeyin.
internette, kötü yapılmış estetiklerin fotoğraflarını da gösterebilirsiniz. dünyanın en yetenekli cerrahlarının bile saçma sapan burunlar yaptıkları vakidir.
  • marcelorios  (25.06.14 20:53:33 ~ 20:56:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.