[]

Ne olacak benim halim ?

Merhaba sevgili yaşam koçları kişilik analizcileri

Öncelikle kafam çok karışık. Sevgili konusunda zaten bir halti beceremiyorum. Hiç çekici değilim. ekstra bir özelliğim yok. çok çok yakışıklı değilim ağzım laf yapmıyor. Kesinlikle bir sevgilim olacağı ihtimaline artık inanmıyorum. Bu şekilde öleceğim galiba.

Bende dedim ki kendimi işime adayayım ama o konuda da o kadar parlak değilim. Yaşım 26 bir kamu kurumunda çalışıyorum. Çalıştığım yerin en alt konumundayım. Yani etrafımda gördüğüm herkes benim üstüm. 3 üniversite mezunuyum. 2 tane daha okuyorum. Üstlerim Çok daha iyi bir konumda olman lazım diyor. Ama yükselme imkanım yok gibi bir şey.

Her gün 9 da işte olup 18 de işten eve gidiyorum. Başka sosyal faaliyet yok. Diyeceksiniz Spora git dil kursuna git filan. Gittim ağzımı açmadan geri döndüm hiç kimseyle dialog kuramadım. Barlara kafelere gittim. Garsonlarla bile sipariş verme dışında bi sohbetim olmadı.

İşte ben böyle biriyim. Bana herhangi bir tavsiyesi olan var mı ? Hayatım hep böyle sıkıcı mı geçecek ?

 
bu kadar olmasada buna yakın bir durumdayım. evet böyle geçme ihtimali var, her ne kadar duyması kötü olsada. artık piyasa tonla yakısıklı agzı laf yapan adamlarla dolu, bizim gibilere asla kimse bakmaz eğer değişmezsen. ki bu yaştan sonra bilmiyorum olur mu.


  • fransızkalanadam  (25.06.14 18:41:24) 
bu söyleyeceğimi hemen küçümseme ama madem olmuyor kendi kendine o zaman anne, teyze, halaya durumunu çıtlat bir kız bulsunlar iki takılın sonra evlenirsiniz. işin gücün varmış üstelik devlette çalışıyorsun, eğitimin de güzel. iyi, mütevazı aile kızlarının isteyebileceği bir damat adayısın. bardan, kafeden bulacağın kızı napacan. anca para yedirirsin.


  • haracina  (25.06.14 18:42:11) 
Haracina +11111111

Yalnız icini iyi döktün he :)
  • dafuq  (25.06.14 18:46:34) 
Asla yapamam dedigin seylerin listesini cikar. Ne kadar asla yapamicagina gore sirala sonra kendine hedef koy bu hafta ucunu yapicam diye. Gece kulubune gidip birilerine icki ismarlamaya calismak mesela. Sadece ornek ama boyle boyle asabilirsin belki


  • jakkly  (25.06.14 18:50:25) 
özgüven eksikliğini yenmen lazım. bunun için psikologlara falan danışabilirsin.

ya da senin gibi bir kaç kişi daha bul ve birlikte takılarak kendinizi geliştirin. birbirinize yardımcı olun. wingmanlik yapın vs.
  • m murphy  (25.06.14 18:53:47) 
@fransızkalanadam kendime benzeyen birini görmek güzel.

@haracina ne teyze var ne hala :) sanırım anneye kalacak o iş. ayrıca para yedirecek kadın bile bulamıyorum.

@dafuq bu yazdıklarım sadece bir özet.

@m murphy wingmanlık diye bir terim kattın hayatıma sağol. ama benim gibi birinilerini bile bulabileceğimden şüpheliyim. psikolog şart sanırım.
  • top_secret  (25.06.14 19:01:37) 
hmm bende de vardı bu olay bi ara.
kimseyle konuşamıyordum, utanıyordum, devamlı acaba karşımdaki şuan ne düşünüyordur diye sorup duruyordum kendime, bak hatta işin uç noktasını söyliyeyim, minibüste müsait bir yerde diyemediğim için birisinin demesini bekleyip öyle iniyordum, hiç istediğim yerde inemiyordum o derece mallıktı.
sonra bir gün noluyoz lan dedim kendi kendime, noluyoz amk. sikerim derdini dedim ve bir anda maksimum özgüven geldi hiç tanımadığım kişilerle diyalog kurmaya başladım birden. denizde birden kendini soğuk suya atarsın ya öyle yapacaksın, düşünme abi düz iletişime geç, en fazla nolacak ki yicekler mi.
yani artık iett'de bile butona bastığım halde durmazsa şoför niye durmadın lan diye bağırıyorum, eskiden olsa o buton çalışmadığı için salak gibi son durağa kadar beklerdim :D
hacı kesinlikle özgüven mevzusu ve girişkenlik kısacası.
  • patron stayla  (25.06.14 19:03:27) 
Herkesin çok sosyal, ağzı laf yapan insan olması gerektiğine inanılan bir sistem dayatması var artık ve bu yüzden aslında normal insanlar kendilerinde ciddi sorunların olduğunu düşünmeye zorlanıyorlar. Herkes çok sosyal olmak zorunda değil. Bazı insanlar çekingendir, sosyalleşme konusunda da zorluk çekebilir, bu bir hastalık değildir, bu o insanın yapısıdır.

O yüzden "bende ne sorun var?" diye kafa yormaktan ve bu nedenle kendini aşağılamaktan vazgeç öncelikle. Sorun sende değil, toplumda ve yerleşik insan profili anlayışında.

Sosyal ortamlarda insanlarla tanışmaya çekiniyorsan, interneti kullan, deniz derya gibi kaynak siteler var yeni insanlarla tanışmak için.

İŞ konusunda da, eğer ki çalıştığın kurumdan memnun değilsen başka alternatifleri zorla. Hayatta hiçbir zaman -özellikle de iş konusunda- tek alternatif yoktur. Mutlaka vardır başka yollar, onları düşün, bulmaya çalış.
  • fengari  (25.06.14 19:16:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.