[]

Küçük çocuğu olan bir anne olsaydınız...

Nasıl bir hediye sizi mutlu ederdi?

Örneğin biri bebeğinize bakarken SPA'da 2 gün geçirmek.

Hizmet olabilir ya da meta bir hediye olabilir.

Tenks!

 
benim eşim pahalı bir metadansa (ziynet, kıyafet vs...) değiniz gibi masaj, 2 günlük tatil hatta 1 akşam şık bir yerde yiyip sonra ev dışında bir otelde konaklamak gibi şeyleri tercih ederdi.


  • ezeriko  (25.06.14 17:34:38) 
Akşam yemeği +1
ve o gece mutlaka 2-3 fotoğraf çekilmeli.Hediye bu şekilde ölümsüzleşir.

  • 1tam1ayran  (25.06.14 17:37:36) 
bebeğe kıyafet, ayakkabı olabilir,
bebeğin odasına kullanışlı bir eşya olabilir.

  • camino real  (25.06.14 17:39:17) 
tabii, zaten anneyi mutlu edecek hediyeler arıyoruz.


  • inawen  (25.06.14 17:51:09) 
cocuk cok ufaksa onu biraip bi yere gitmek icine sinmeyecektir. anca yasini almis veya daha buyuk bir cocuksa, o da en fazla yarim gunluk bi spa tatili iyi gelir. masaj, havuz, dinlenme, cilt bakimi sac bakimi, fon falan. belki arkasidnan guzel bi yemek, biraz alisveris, vitrin bakma.
eminim uzun zamandir cizgi film diisnda fim falan da seyretmemistir. sinema ya da seviyorsa tiyatro olabilir.

eger butce 2 gun spa tatiline yetecekse onun yerine cocuk dostu oteller var. cocuklara yonelik daha fazla aktivite oluyor boyle anne daha fazla zaman ayirabiliyor kendine. oralari arastirabilirsiniz.

cocugun uygunsa, cocugu bir yaz okuluna gondermek de anne icin bir hediyedir aslinda.
  • halanne  (25.06.14 17:53:55) 
sadakatsiz ve ezeriko +1


  • simten  (25.06.14 18:27:23) 
Bebeği olan anne tek bir şey ile mutlu olur... Bebeği ile ilgili bir hediyede.. Bence o da kesinlikle www.bulabilirim.com budur.

Hem ayak izi hem de ay be ay çocuğunun büyümesi :) Bir anne daha ne ister ki :)
  • white35  (18.09.14 21:13:31) 
asla kıyafet almayın, bebek günden güne büyüyor, 2 ay giyer atar kıyafeti, yazık.

küçük bir bebeği olan anne tanıyorum, spor yapamıyor, tatil yapamıyor, bebeğe kısa bir süre bakmak, onu da tatile çıkarmak ya da küçük bir kaçamak yapmasına yardım etmek en güzel hediye.
  • [silinmiş]  (18.09.14 21:17:45) 
biri bebeğime baksın da yarım saat uyuyum derdim, en güzel hediye :)
fırsatınız oldukça yardım edin kadıncağıza. mamasını yedirin, uyutun, oyun oynatın o da dinlensin.

  • rock n roll  (18.09.14 21:22:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.