[]

dolandırıcı aramaları

Merhabalar,

Az önce 0850 433 8384 numaralı telefondan arayıp merkez danışma ofisinden aradıklarını (ama arkada bağrışa bağrışa konuşan bir sürü insan sesi geliyor) söylediler. Adımı soyadımı söylerek işe giriştiler ve doğum tarihimi teyit etmemi istediler. Etmedim, nereden aradığınızı da anlamadım zaten dedim. Tekrar hızlıca tekrar etti ve son 10 yılda kaç kredi kartı kullandığımı, kaç kere kredi çektiğimi sordu. Sadece 1 kredi kartı kullandığımı söyledim. Bu kart için ek ücretler, hesap işletim ücretleri vs. vs. saydı baya, bunların hepsini 87268 numaralı genelgenin 23. maddesine göre (sallıyor bence burayı) tamamen geri alabiliyorsunuz, 200 TL biz kesiyoruz 1048 TL geri alacaksınız dedi. Bunun için şimdi telefonunuzun mesaj bölümüne girer misiniz dedi. Ben de siz söyleyin ben sonra girerim dedim 8071 e EVET diye mesaj atmamı söylediler. Sonra da biz size evrakları yollayacağız siz de imzalayıp kargoyla geri göndereceksiniz dediler. Polise falan şikayet etmeyi düşündüm ama bir şey yapabilirler mi?
Aman dikkatli olun bu pisliklere cevap vermeyin.

 
bildigin dolandirici adamlar :} 8071 neymis diye baktim da, tahsilat icin kullanilan bir servismis. sizin numaraniza kim bilir kac lira tahsilat girdiler, siz de evet yazsaydiniz hepsini cekecekti. :) kargo falan da hikaye.

polislik bisi oldugunu sanmiyorum, yargi sistemimiz sagolsun.
  • she was my baby  (25.06.14 17:03:32) 
snn tüketecigi heyetinden fln ücretsiz alacagın evrakları. sana atıoyorum 50 tl ücretle kargolamaya calısıolar oly bu


  • all girls dream  (25.06.14 17:14:15) 
görünen o ki 0850 serisine bir numara daha eklenmiş. Polislik bir durum yok . adamlar çoçuk tecavüzcülerini serbest bırakıyorlar , dolandırıcılar bizi sikmiş çok mu ?


  • 1tam1ayran  (25.06.14 17:23:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.