[]

son zamanlarda ise baslayan, is degistiren oldu mu?

olduysa lutfen su saglik raporu zikkimini nasil aldigini soylesin. aile hekimine gidiyorum. verem savasa gonderiyor. verem savasa gidiyorum baska yere yonlendiriyor. onlar da vermiyor.

not: para vermek istemiyorum ve isyeri hekimi yok.


 
devlet hastanesinden alıyosun ama 30 tl bayılmıştım ben.
verem savaş röntgen veriyo sadece onu da parasız alıyosun. ama kadıköydeki verem savaş para alıyo. devlet destekli bulman lazım kadıköydeki vakıfmış.

  • mimi  (25.06.14 16:33:22) 
İş ve İşçi Sağlığı Kurumundan alınmıyor mu o rapor? 25 TL ücreti vardı en son.


  • istinyede bekle  (25.06.14 16:40:49) 
normal sağlık raporu olmuyor her türlü para veriyorsun. ama faturasını alıp iş yerine verdiğinde iş yerinin karşılama zorunluluğu var.


  • patiska  (25.06.14 17:09:44) 
kanka bizim evin yakınındaki ocaktan alacaktım raporu. gittim, senin doktorun yakını vefat etti falan dediler. neyse dedim, üsküdar verem savaşa gideyim bari çünkü bizim arkadaş ordan almıştı. geç gittim tabi, baktım kapalı. müdüre dedim başkan sağlık raporu alamadım, o yüzden pazartesi teslim etsem olur mu dedim. olur dedi o da. e ben de kafayı taktım afedersin a.q, bedava alacam onu ben. neyse benim doktor geldi ocağa, sıram geldi girdim. dedim ben sağlık raporu alacam. kimliğimi aldı, geçirdiğin bir hastalık vs var mı dedi yok yok yok dediğim her yerimden sağlık fışkırıyor kanka dedim. imzaladı verdi valla. 5dk sürmedi işim. yani vermesi lazım kanka onun üstü bir birime arayıp sor istersen ben rapor almak istiyorum vermiyorlar diye. çok uzatmış olabilirim kankam, ama bil ki sana puanım 9.


  • patr  (25.06.14 17:22:59) 
olm oyle diyorsunda aile hekiminden aldigin raporun altinda isyeri icin kullanilamaz yaziyor.


  • mayeskuel  (25.06.14 17:45:55) 
valla ben basbayağı kurumsal firmaya verdim. yalanına sokuyum diyorsan orası beni bağlamaz kankam. B)


  • patr  (25.06.14 18:43:07) 
kanka naber nassın?

iki hafta önce yeni işe girdim. raporu yine sağlık ocağından aldım. :p hatta bu sefer hiç sıra beklemedim.
  • patr  (03.09.15 21:22:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.