[]

pasaport süresi uzatma

var mı böyle bişey? halihazırda bir - bir buçuk sene süresi olan pasaportumu uzatabiliyo muyum? öyleyse yeni pasaport alacak gibi mi başvuruyorum? ya da uzatmıyolarsa şimdikini iptal edip yenisini mi veriyolar uzun, nedir?




 
Pasaport süresi uzatma artık yok.
Süresi bitince yeni pasaport alıyorsun.

Standart pasaport başvurusuyla aynı belgeleri istiyorlar.
  • cakabo  (25.06.14 14:36:17) 
uzatma yok ama 10 seneyi aşmıyosa şu anda kalan süre yeni alacağımız pasaporta ekleniyomuş. şöyle tam olarak:

PASAPORTLARDA SÜRE UZATIMI İMKANI BULUNMAMAKTADIR bu nedenle yeni bir pasaport müracaatında bulunmanız gerekmektedir. Tüm başvuru belgelerini tekrar hazırlamanız, talep edeceğiniz süreye göre harç bedeli ödemeniz, defter bedeli yatırmanız gerekmektedir, mevcut pasaportunuzdaki geçerli süreler var ise yeni müracaat edeceğiniz pasaportunuza kanuni süreyi(18 yaşından küçükler için maksimum 5 yıl, 18 yaşından büyükler için 10 yıl) aşmayacak şekilde harçsız olarak aktarılacaktır. e-pasaportlar her birey için müstakil olarak düzenlenmekte olup başvuru belgeleri her birey için( 0 yaş dahil) aynıdır. Başvuru belgeleri ilgili olarak lütfen sitemizin “ Belgelerim nelerdir “ kısmını inceleyiniz.
Pasaport başvuru işlemleri genel itibari ile ilgili Emniyet Müdürlüğü için randevu alınarak yapılmaktadır, web sitemiz ’’e-pasaporta hemen başvur’’ kısmından gerekli adımları takip ederek randevu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Yaşlı, hasta, engelli, acil durumu bulunanlar vb. vatandaşlarımızın işlemleri randevusuz olarak ta alınmaktadır, Randevusuz müracaat işlemleri kısıtlı sayıdadır.
  • tepedeki psychedelic adam  (25.06.14 16:01:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.