[]

alyans problemi

35 yasindayim, evli bir kadinim. Hic alyans, taki vs kullanmadim, dolayisiyla yok. Simdi cok cok uzak diyarlara ataniyorum. Ve bir ic ulkenin tasrasinda alyans takmamin cok iyi olacagina karar verdim. Evliyim aha bu da nisanesi diye. Cunku ben her ne kadar onem vermesem de insanlarin buna baktigini gozlemledim. Ozellikle yolculuklar esnasinda yanimda oturan er kisilerin iletisime gecme istegi karsisinda siddet gosterecegime takarim rahat ederim diyorum. Ama buna para harcamak istemiyorum. Once dedim ki yuzuklerin efendisindeki guc yuzugunu alayim kendime. Biraz acelece lazim nerede iyisi var bilemedim. Sonra alyans bakayim dedim. Sahte bir sey mi alayim uzun sure dayansin altin mi alayim bilmiyorum. Bunlarin fiyatlari nedir, ucuz yolli nasil kurtaririm ne yapayim size sormak istedim. Yanitlari bekliyorum.




 
lotr yüzüğü o işe yaramaz.

sadece düz altın olanlar çok eski model derseniz beyaz altın olsun. ama onlar da anlaşılamayabiliyor.

www.hayridarendekuyumculuk.com

şunu 70 80 liraya bulabilirsiniz heralde.
  • elorelia  (24.06.14 22:53:32) 
şu şekilde olanlar bijuterilerde 3-4 tlye satılıyor.
www.ensonmoda.com
bende gümüş rengi olanı var, seninkiyle aynı hesap, sevgiliyle yollar ayrı diyarlara düştü.iş ortamlarına ilk girişte herkesin fazlaca flörtöz olması rahat iletişim kurmama engel oluyor, taktım bende işe başlamadan önce, vallahi kafam çok rahat.
bence değerli bir şey hakikaten bir şeylerin nişanesi olacaksa alınmalı. onda(eşin) da olacaksa, içine tarih isim yazılacaksa filan. yoksa özenmenin bir anlamı yok bana kalırsa. ama bahsettiğim modeli illa taklit metal alman gerekmez, beyaz altın da alabilirsin. bence modeli oldukça hoş, sade.
  • shubulubapshubaptishaluva  (24.06.14 23:00:21 ~ 23:00:34) 
Elorelia eğer o altın ise 70-80 tl ye bulman imkansız ...


  • sapkasiz cikmam abi  (24.06.14 23:02:26) 
Alyans gibi düz gümüş yüzükler var, onlardan alın. Hem altından daha ucuz, hem de dayanıklı, kaliteli malzeme olmuş olur. Alyansın illa ki altın olması gerektiğini savunanlara "beyaz altın bu" dersiniz.


  • green knight  (25.06.14 00:27:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.