[]

los angeles, san francisco, san diego'yu bilenler, gitmişler !!

bu üç şehiri ziyaret edeceğim. toplamda 10 günüm var. sizce nasıl bir dağılım yapmak uygun olur? ben şu şekilde düşündüm:

los angeles: 4 gece
san francisco: 3 gece
san diego: 3 gece

 
san diego eglenceli bir mekan ama diger ikisi gibi gezilecek cok cesitli yerleri yok. merkezdeki gece yasamina 2 gece takilsan yeter bence. artan gunun birini SF-LA arasinda tam gun pacific coast highway road trip yapabilirsin. tercihen kuzeyden guneye inmelisin ki manzara zevki ciksin.

SF ve LA'in cok gezilecek yeri var onceden iyi arastir. tercihlerine gore cok farkli programlar yapilabilir.

LA'de mesafeler ve trafik yerine gore uzebilir. nerede kalacagini ve hangi gun nereye gidecegini de iyi bir siralamaya koyman zaman yonetimi acisindan faydali olacaktir.
  • 507  (24.06.14 22:19:35 ~ 22:22:08) 
Kardeş universal studiosla disneylandı ziyaret etmeyeceksen la 4 gün bayar seni, o üç şehir arasında en çok vakti sf e ayır bence, ben iki kere yaptım aynı geziyi ama ben ikisindede las vegasla bitirmiştim... :)

Sen nereleri gezmeyi planlıyorsun yaz ben tavsiyede bulunayım sana
  • klash  (24.06.14 22:20:35) 
San dieogaya ben bi gün ayırmıştım, max 2 gün yani


  • klash  (24.06.14 22:21:27) 
üçüne de gittim 10 güne cidden gerek yok.

ama illa 10 gün kalınacaksa la sf 4, sd 2 gün yapın.
  • giderbey  (24.06.14 23:23:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.