[]

candan erçetin den kendine iyi bak parçasını paylaşan

hatun kişisi, neden böyle bir paylasimda bulunmuş olabilir.
sözlerini de veriyim.
Sacma
bir sabah olsa binbir umutla
gunes bile acsa.. acmaz sacma

bir gece olsa samanyolu hatta
yildiz bile kaysa.. kaymaz sacma

o son sozu duymak bile fazla inan
iyi niyet degil sefkat degil nereden bu dil

kendine iyi bak deme denmez sacma
kendime bakarim elbet sen hic korkma
kendine kaliyor insan eninde sonunda
sen bize iyi bak tanrim sevdali kullarina

herseyi alma bir kucuk esya
birak bana yeter.. yetmez sacma

don gel uzatma hayat bu unutma
zaman bile dursa.. durmaz sacma


o son sozu dogru sanip kanmam inan
iyi niyet degil gercek degil kimden bu dil

 
Bu şarkıyı mesaj yollamış olmak amacıyla paylaşan biri için "reddedilmiş ve bu reddediliş sonucunda kendine iyi bak diye ayrılınmış" derim ben. Bu hanımcağız da o an bir şey diyememiş, şimdi arkasından laf sokuyor derim.

ama olmayabilir de. kuzenim evli barklı çocuklu. bazen öyle şeyler paylaşıyor ki dersin ki sevgilisi yok, bazen aldatılmış, bazen yeni aşık olmuş... tutarsız bir sürü şey.
  • sharon and hope  (24.06.14 18:40:26) 
başka biri olacaksın istemesen de, demek istemiş hatun.

tenine başka bir ten dokunduğunda,
gövden buluştuğunda başka bir gövdeyle,
başka bir nefesle karıştığında nefesin,

başka biri olacaksın istemesen de... demeye getirmiş hatun.

hoşçakal demiş. kendine iyi bak demiş. biraz büyü, şarkı sözü bunlar altı üstü, bir mesaj almak zorunda değilsin demiş hatun.
  • kmtetrfn  (24.06.14 18:42:10) 
sevdiği bir insan hayatından çıktıktan sonra her şeyin saçma ve boş geldiği günleri yaşıyordur,

gerçekten de öyle oluyor.
  • neferkitty  (24.06.14 18:42:10) 
@neferkitty hak veresim geldi.
biraz daha aciyim, biraz daha dokunun klavyenize ne olur. kısa bir beraberlikten sonra, hatun kisisine olamiyacagini söyledim. ama içim acıyarak tabi. kendisi, kendine iyi bak, hakkini helal et sözlerinden pek hoslanmazdi. bu arada kesin mesaj vermeye çalıştığından eminim. ama bulmaca gibi değil mi ya. (cevaplayanlarin eline saglik)

  • dunyatuhaf  (24.06.14 18:58:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.