[]

the body shop'ın rimellerini nasıl bilirsiniz?

aranan özellik dolgunluk vermesi ve uzun göstermesi. bildiğin fake kirpik arıyorum yani.

edit: hatta bir de eyeliner sorayım. maybelline'in şunu kullanıyorum, sürülüşü kalıcılığı falan mükemmel olsa da fırçası tam bir rezalet ve her ne kadar rengi grileşmese, solmasa da bir süre sonra küçük küçük parçacıklar dökülüyor göz çevreme. 3 günlük makyajla sokağa çıkmışım gibi kalıyorum.

www.maybelline.com

böyle kalıcı olan, suya dayanıklı bir eyeliner ve rimel kombinasonu tavsiyeniz varsa süper olur.

 
www.yvesrocher.com.tr aylardır kullanıyorum bitti yenisini aldım gayet memnunum (suya dayanıklı, kaç saat kalsa da dökülmüyor)

www.narscosmetics.com bu da gayet güzel eyeliner kullanmam öylesine almıştım ama sevdirdi kendini
  • harekatamiri  (24.06.14 12:50:32 ~ 12:51:51) 
Rossman'da satılan Rival de Loops 'mu ne öyle bir markanın eyeliner'ı çok beğeniliyormuş. Kaç kere gittiysem bitmişti bir türlü bulamadım. yok satıyor meret. bulursan bir dene. Fiyatı da çok ucuz. Parası sorun değil dersen tabii ki Mac Blacktrack.


  • felina  (24.06.14 12:52:39) 
eyeliner kullanmadığımdan bilemiyorum onu ama maskarada lancome ve ysl oldukça başarılı. lancome hypnose, ysl babydoll olabilir.


  • kerbeee  (24.06.14 12:54:47) 
felina, rivalinkini değil de alterra'yı denedim bir süre. makyaj temizleyicisine ihtiyacım olmadan elimi dokunduğumda bile çıkıyordu, o kadar kötü.


  • letheavendangered  (24.06.14 13:03:42) 
maybelline'in jel eyeliner'ı güzel. küçük kavanoz + fırça şeklinde satılıyor. simsiyah ve sürümü de çok rahat.
yalnız ilerleyen saatlerde göz altlarına biraz geçebiliyor. ben onu engellemek için likit eyelinerla sabitliyorum.
rimel olarak lancome hypnose drama kullanıyorum, kalıcı, akmıyor, güzel kıvırıyor ve çok kolay çıkıyor. sürmesi biraz zor sadece.
  • lily briscoe  (24.06.14 13:33:37 ~ 13:33:58) 
günlük kullanmıyorum ama kullandıklarım arasında en iyi eyeliner bobbi brown.

bodyshop kötü. rimelde lancome ve ysl iyidir. clinique high impact de bir aralar çok tavsiye ediliyordu. drugstoreda da maybelline. fake kirpik görünüşü vermez hiçbiri ama.
  • sayns  (24.06.14 13:47:51) 
www.suslusozluk.net

ben benefit'in they're real ve mac'in haute and naughty maskarasını kullanıyorum. 2 fırçası var, biri hacim veriyor biri uzatıyor. o yüzden takma kirpiğe en yakın görünümü veren bu oldu bende.
  • kayranin kedisi  (24.06.14 16:28:05) 
eyeliner olarak bunu kullanıyorum gün sonunda eve döndüğümde tazeliğini koruması açısından çok beğeniyorum.

Sephora: blogdamichelle.com.br
  • amelie poulain  (24.06.14 16:31:57 ~ 16:32:32) 
likit eyeliner olması şart değil, gözümün üst tarafında kalıcı bir siyahlık olsun diyorsan golden rose'un mekanik göz kalemini acayip şekilde tavsiye ederim. akma, bulaşma gibi sorunlar kesinlikle olmuyor. rengi de fazlasıyla dolgun. yıllardır aradığım göz kalemini golden rose sayesinde bulabilmiş olmam ise çok ilginç.


  • devilred  (24.06.14 16:39:01) 
ya fake kirpik derken kendi kirpiğime benzemeyen bir şey ortaya çıkacağı anlamında yani. yoksa direkt takma kirpik falan değil :D


  • letheavendangered  (24.06.14 16:56:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.