[]

yakınlarının zarar göreceği duygusu

öyle kırk yılda bir filan değil. bayağı aklıma geliyor bu durum. annem, babam, abim veya 1. dereceden yakın akrabalarıma bir şey olacak diye korkuyorum. özellikle son 6 ayda filan bayağı artmaya başladı bu duygu. psikiyatr mı çözer bu işi?

geçen gün yeğenime 1 saat filan ulaşamadım diye bayağı kızmıştım. hayatımı da kötü etkilemeye başladı. siz nasıl aşıyorsunuz bu gibi durumları? yada aşabiliyor musunuz?

not: elinde olmayan şeylerleri çok sallayan biri değilim. illaki hepimiz ölüp gidicez. durumun tamamen farkındayım ve elimden hiç bir şey gelmiyor ama canım sıkılıyor. bir sormak istedim.

 
psikiyatriste git
bende annem ölürse diye çok korkuyorumuyorum. ölüp ölmediğini komntrol ediyorum çeşitli bahanelerle. Gece uyurken kaldırıp iyi geceler diyorum sürekli kalkıp nefes alıyo mu bakıyorum telden yazdım hataları görme silemedim :)

  • rock n roll  (24.06.14 08:24:33) 
Su son depremden sonra ben de cok korkuyorum..hep parcalanmis cesedimi enkazın icinde hayal eder oldum


  • kronikdepresifelvira  (24.06.14 08:42:13) 
anksiyete sanirim, bende de var.

psikologa git, cok faydasi oluyor.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (24.06.14 09:21:08) 
anksiyete...


  • o da olur  (24.06.14 09:36:52) 
Aynı ben. Çözüm bukanadım.


  • colorwithnotexist  (24.06.14 10:20:18) 
Aynı durumdayım. Yaklaşık 2 ay önce babaannemi kaybettim. Hayatımdaki en önemli insandı. O günden beri anneme, babama, dedeme, abime bi şey olacak diye çok korkuyorum. Abim İstanbul'da yaşıyor, depremden sonra o konuyu çok kafaya takar oldum. Annemler ne zaman şehirler arası yola çıksa o yol bitene kadar rahatlayamıyorum. Kimseye bi şey de diyemiyorum. Aşamadım henüz ben de senin gibi, nasıl aşacağımı da bilmiyorum.


  • loverdose  (24.06.14 13:59:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.