[]

sadece adini soyadini bildiginiz ilkokul arkadasinizi nasil bulursunuz?

evet garip sabah sorularindan biriyle karsinizdayim. soyadini degistirmediyse adini soyadini, ilkokula giderkenki tipini goz rengini falan biliyoruz. gittigi ilkokulu biliyoruz dogal olarak. ilkokul arkadaslarina sorsak hic biriyle gorusmuyor artik ve ilkokuldan sonra baska bir sehre tasindilar sanirim.

facebook'ta onun isminda biri yok ve google'da aratinca hic bir sey cikmiyor herhangi bir sosyal medya hesabi yok yani, ya da baska bir isim kullaniyor.

Bir ipucu verin la :(

Tesekkurler.

 
gsm op. arayip isim soyisim vererek tel no. istiyebilirsin. tabi kendi izin verdigi taktirde numarasina ulasma ihtimali var.

tabi soyadı değişme olayida var.
  • all girls dream  (24.06.14 05:54:45 ~ 05:55:27) 
Eskiden oturduğu ev kiraysa ev sahibi veya apartmandaki komşuları ailesinin nereye gittiğini bilebilir. 118 18 vasıtası ile sorgulayabilirsiniz veya okula gidip bilgi istiyceksiniz ve diğer bir ihtimal oturduğu mahallenin muhtarı.


  • stiffler  (24.06.14 06:09:27) 
Paran varsa profesyonel yardım alabilirsin.


  • labanon  (24.06.14 06:18:57) 
facebook'ta yok hatta google'da yok? ya tanık koruma programıyla ismi cismi değiştirilmiştir ya vefat etmiştir bence. dedem bile google'da çıkıyor lan.


  • r_u_h  (24.06.14 09:36:48) 
@labanon profesyonel yardim? ozel dedektif?

@r_u_h evet google'da aratinca onunla ayni isimli bir kizin twitter i cikiyor o kadar, o da olamaz hic uzaktan yakindan alakalari yok. sanirim soyadi cok yaygin degil o yuzden bir sey cikmiyor.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (24.06.14 17:05:30) 
ya öldüyse


  • difdiringi  (24.06.14 17:10:37) 
@difdiringi bana da oyle geliyor, ya da evlenmistir iste


  • babamasoliimbananickaldirsin  (24.06.14 17:16:36 ~ 17:17:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.