[]

fransizca vs. italyanca - hangisi daha zor?

her acidan degerlendirin, gramer, dinleme, telaffuz, ilerleme hizi vb.

baslangic seviyesindeki fransizca italyanca ogrenmede ise yarar mi bir de? arastirmaya cok usendim :( bagislayin beni duyuru tanricalari/tanrilari.

merci beaucoup

bonus: alin dinleyin panpalar www.youtube.com

l'asciatemi cantare! sono l'italiano! nostalji gibisi var mi..

 
fransizca daa zor


  • hjarteblod  (24.06.14 02:06:49) 
Yarar iki dil de birbirine az cok benzer gramer ve kelime kokenleri olaraktan.


  • kveldulv  (24.06.14 02:07:41) 
fransızca daha zor +1.

italyanca kolay bir dil gramer ve telaffuz olarak.
  • lesmiserables  (24.06.14 02:08:05) 
kişisel tecrübem;
2 senelik lisede 2. dil olarak aldığım fıransızca yine lise son senemde italyan kütürde kurları hoplaya zıplamaya atlamama yaramıştı. o bir senenin sonunda da italyada günlük işlerim olsun bürokrasi işleri olsun halledebilir konumdaydım.
daha sonra italyancam geliştikçe fransızcanın yüzüne bile bakmadığım halde fransızcam da ilerledi.

fransızcanın zorluğu telafuz ve imla gerisi bence mantık olarak aynı bir fark yok.
  • nwnd  (24.06.14 02:10:57 ~ 02:11:35) 
fransızca baya sıkıntılı ya bence de.


  • kaputt  (24.06.14 09:13:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.