[]

PC için gamepad

bilgisayarımı tv'ye bağlamak suretiyle çakma bir playstation keyfi yaşıyorum. fakat playstation'daki gamepad kalitesine henüz ulaşamadım. ilk gamepad'im analogsuz dandik kontorland. görüntü, tuş dizilimi vs. olarak sony'ye yakın fakat ok tuşları hiç kullanışlı deil. (bütün halinde)

velhasıl-ı kelam: pc için ps3'tekine yakın ve ucuz bir gamepad aramaktayım tavsiyelere açığım


 
ps3 gamepadlerini bilmem ama bulabilirsem ps1-2 gamepadlerini bir adaptör yardımıyla usbye çevirebiliyorsun. bende birtane vardı xpde mis gibi çalışıyordu vistada çalışmadı uyuz oldum. yensini arıyorum şimdi =). uzun lafın kısası git bir dualshock ps1 gamepadi bul bir de (tercihen vista destekli) ps-pc gamepad adaptörü bul keyfine bak.


  • argent dawn  (20.06.09 02:11:33) 
logitech precision var analogsuz bir pc gamepadi. ben geçen ay 20 liraya almıştım yazıcıoğlu'ndan. defalarca yere düştü bana mısın demedi. rengi de güzel.


  • baldur2  (20.06.09 08:59:01) 
4 gün önce bursa'da aldım. gamepad adı " platoon ". 15 liracık. benim aldığım gamepad normal bildiğin ps 2 kolu. adamlar adaptör vs gerek duymadan direk usb ucu takmışlar. çatır çatır playstation zevkini yaşıyorum. adını yazdım yukarıda.


  • eternal_soul  (20.06.09 12:20:33 ~ 12:21:18) 
doğubankta üst katta ps oyunları satan bi yer var, orada 15 liraya kontorland'ın hem pc hem ps uyumlu gamepadleri var ve baya kaliteli. ama oradan alacak olursan dikkat et çünkü bi yer daha var üst katta, onların gamepadler pek iyi değil, benim dediğim tam köşede olan.


  • dali dili havali korna  (20.06.09 12:58:21) 
böyle bir soruya cevabım her zaman logitech rumblepad 2 olur.


  • marido  (20.06.09 13:07:49) 
A4tech yada Minton marka gamepadler var Carrefour da . Gayet iş gören tipteler.


  • iustitia omnibus  (20.06.09 14:47:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.