[]

Couchsurfing Haftalık Toplantılar

Bunlara katılanlar var mı? Nasıl geçiyor, bir de yabancı Türk oranı nasıl oluyor? Gitmeye değer mi?




 
biz 2-3 kere izmirdekine gittik. herkes kendi halinde takiliyor birasini sarabini iciyor. surekli gidenler ahbap olmus, bazi cok sicakkanli ya da kendini ev sahibi olarak gorenler var. onlar genelde yeni gelenlerle tanisip ortama alistirmaya calisiyorlar. bi de bunlarin arasinda bisikletciler, fotografcilar, dagcilar falan gibi gruplar var. onlar da ayrica ilgi alanlarina gore toplaniyorlar, tabi bu da aralarindaki samimiyeti arttiriyor.

20-30 kisi vardi biz gittigimizde, kalabalik sayilirdi yani. o yuzden mutlaka ortak bir konu bulup sohbet edilecek birisi cikiyor. yabanci ya yoktu ya da 1-2 tane anca vardi. o anda cs'den misafiri olan varsa getiriyor sanirim.

bir de litvanya da cs grubunun toplantisina goturmustu bizi ev sahibimiz. ama 5-6 kisilik cok kucuk bir gruptu ve cs toplantisindan ziyade arkadas grubu gibilerdi. zaten bir sekilde cok da samimi olmuslar. acikcasi o toplantidan daha cok keyif aldiydim izmirdekindense.
  • halanne  (24.06.14 01:46:36) 
krakow'da gıtmıstım mekan ayarlamıs elemanlar zaten ucuz olan içki iyice ucuzdu (5 vodka shot 10 zl gibi) birbirini tanıyan vardı baya ama yeni gelen de oluyordu muhakkak her hafta öyle öyle kaynaşıyordun guzel muhabbet donuyordu


  • brkwashere  (24.06.14 01:57:29) 
haftalık hafta içi olan toplantıların amacı cs'e yeni katılmış ev sahibliği yapacak olanların birbiri ile tanışıp cs'in mantığını amacını kavramaları için eğitim gibi bişi aslında, CS karı kız düşürme yeri değil'in üstüne basılarak anlatılan toplantılar.

cs partileri ise misafir ve ev sahiplerinin kaynaştığı insanların birbiri ile kaynaştığı yer.

Gitmeye değer mi kişiden kişiye göre değişir en azından her iki toplantıyada bir kere git.
  • selam  (24.06.14 02:03:50) 
ben de taksimde bi buluşmaya gitmiştim sokakta takılmışlardı kimseyi tanımadığımdan öyle mal mal durduk sonra ayrıldık.yani tanıdık biri yoksa gitmeye değmez


  • high hopes of the sozluk  (24.06.14 02:05:45) 
Bursa'dakilerde 30 Türk-2 yabanci fln oluyor. Cinsiyet orani % 90 erkek seklinde. Seviyeyi az cok anlayabilirsin.
Türkiye disindakilere gitmiştim, orda da kari düşürme amacinda tipler oluyor. Muhabbeti ise hic sarmadi acikcasi.

  • qcihanq  (24.06.14 03:12:10) 
Almanya nurnberg'dekilere sehirde oldugum surece her hafta gittim, ordakinden sonra izmirdekinin yuzune bile bakilmiyor. Zaten kac kisinin gelecegini bile belirleyen bir liste bile yapamayanlarin "organize" ettigi bir sey. Uyarinca da "ama duzeltmek cok zor yaaaaa" diyior. Bir de tum hayati go oynamaktan ibaret sandigi icin her toplNtida araya go sikistirmasa olmaz. Sinirlendim sabah sabah.


  • letheavendangered  (24.06.14 09:15:48 ~ 10:43:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.