[]

İnternetten ayakkabı alınır mı?

Ayağıma uyup uymayacağına dair şüphelerim var. Uymazsa da tekrar kargoyla geri göndermek üşendirici duruyor. Şimdi formal-kundura tarzı ayakkabılarda 42 numara giyiyorum, şimdi koşu/fitness ayakkabısı alacağım internetten. 42.5 numara alsam sizce olur mu?




 
alınmaz. internetten herhangi bir şey alınmaz arkadaşım. 2.5 senedir internet firmaları için çalışıyorum. alınmaz bak.


  • fuskiyenin oglu  (24.06.14 01:26:59) 
ya ben de aklina gelebilecke her seyi internetten alan biriydim ama ayakkabiya cesaret edemiyodum, en son nolcak canim diyip bi superga aldim, kalibi buyukmus meger giyemedim, sonra magazaya degistirmeye gittim almadilar giyilmis bu corap izi var diye falan. boyle afedersiniz amin ogullari yuzunden keyfiniz kacar mazallah riske girmeye gerek yok, magazadan deneyerek almaniz bence cok daha iyi.


  • hjarteblod  (24.06.14 01:28:25) 
bence o kadar sikinti degil.
iki tane ayni anda almistim 42 ve 43, 43,5 olsa tam olacakti.
42yi iade ettim. 43u ise ayagimda giyerek alistirdim 1-2 gun sikti keske onun yerine kaliba sokaymisim.
hic sorun vs olmadi para iadesinde
  • jedilance  (24.06.14 01:55:33) 
alınır.

marka ve numara sabitse çok daha rahat alınır, hep böyle yaptım yapmaya da devam edeceğim. sırf dükkanda satıyor diye 50 lira fazla söyleyen yerel esnafa da kafam girsin.
  • in search we trust  (24.06.14 02:30:44) 
marka model belli ise bir mağazaya git, deneyerek numaranı bul, siparişini ona göre ver.


  • animalman  (24.06.14 14:00:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.