[]

KPSS süre en verimli nasıl kullanılır

Önce matematik mi yapilmali siralama ne olmali. Mühendisim




 
önce anayasa ve güncel olaylar kısmı. çünkü biliyosan yapıcaksın. bilmiyosan düşünsen de aklına gelmiycek.

sonra türkçe matematik tarih ve coğrafya yaparım ben. diğer türlü bi huzursuzluk oluyo. ama türkçedeki sözel mantık sorularını en sonra bırak.
  • elorelia  (24.06.14 00:34:42) 
gelişine çöz gözüne eeeh uğraştırır bunlar dediklerini sona bırak ama tekrar döndüğünde çözmeyi unutma.


  • indescribable  (24.06.14 00:42:15) 
güncel bilgiler diyenleri görünce hayret ediyorum. önce türkçe, sonra matematik sonra ne yaparsan yap. türkiye'de matematik bilen insan pek yok. türkçe bilen de pek yok. o yüzden farkı oradan atacaksın. ne günceli abi yapmayın ya. sınav başlarında ortam sessiz olur, o sessizlikte türkçe'yi adam gibi bitireceksin. sonraları millet öksürmeye falan başlar, o ortamda mat. çözersin ama türkçe'yi çözemezsin.


  • hohoya  (24.06.14 00:51:00 ~ 00:51:37) 
paragrafı bir kerede okuyup anlayabilecek temiz kafa için önce türkçe. sonra genel kültür bölümü komple, eğer hızlı okuyorsanız tabi. sonra mat, zaman kalırsa da sözel mantık en sona.


  • physcos physcos  (24.06.14 02:45:14) 
Sağ olunuz


  • para var huzur yok  (24.06.14 07:52:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.